09.05.2016, Juniorskaliga.cz

Juniorskou bitvu s Příbramí rozhodla jediná branka

Juniorský tým sehrál kvalitní fotbalovou bitvu na půdě 5. celku své ligy v Příbrami. Mladíci FC Vysočina byli lepším celkem, ovšem tři body nakonec brali domácí, když jedinou branku utkání vstřelil v 58. minutě zkušený Vošahlík. Pozitivem utkání byl z hlediska FC Vysočina návrat tří dlouhodobých marodů do ostrých zápasů - Pedra, Novotného a Klímy.

 
PříbramPříbram
30.kolo, pondělí 9.5.2016, 13:00
1:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 58. Vošahlík
ŽK: Ježdík, Růžek – Demeter, Pedro
Rozhodčí: Zadinová – Poživil, Myška
Diváci: 50
Příbram: Kočí – Junek (71. Květ), Růžek, Holý, Ježdík (C), Šrain, Moravec (46. Hájek), Suchan (46. Karaklajič), Břížďala, Vošahlík (89. Bouček), Červeňák (83. Kurtiašvili).
FC Vysočina: Kotnour – Pěnkava (77. Fiala), Kriegsmann, Rychetník, Mlakić (79. Pedro) - Fulnek, Vitásek, Demeter, Novotný (61. Šerý) - Duba, Klíma (61. Maruš).
 

Komentář

Příbrami vyšel vstup do utkání lépe a během úvodních třiceti minut měla navrch. Ze své převahy ovšem domácí vytěžili pouze dvě přízemní střely, které zamířily do náruče brankáře Kotnoura, a hlavičku, jenž v podání Šraina zamířila těsně nad. S přibývajícím časem se začali dostávat do hry hosté. Jihlava se nejprve marně dožadovala odpískání pokutového kopu a hned vzápětí mohlo být spravedlivosti učiněno za dost, jenže hlavička týmu z Vysočiny skončila na pravé tyči.

Druhý poločas nabídl spoustu tvrdých osobních soubojů a žádný z hráčů nehrál v rukavičkách, šancí ovšem bylo pomálu. Zatímco Jihlava ve svých náznacích šancí nedokázala míč trefit a chyběl jí klid v koncovce, střely Příbrami byly zablokovány. O osudu utkání nakonec rozhodla jediná trefa, o kterou se po necelé hodině hry postaral po nádherném centru Červeňáka domácí navrátilec Vošahlík, který po přetaženém centru svého spoluhráče zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči.

Ohlasy trenérů

"Začátek utkání byl oboustranně dost opatrný. V rozmezí 10. a až zhruba 20. minuty měli více ze hry domácí hráči, kteří neproměnili dvě příležitosti. Poté jsme však převzali otěže zápasu, byli jsme lepším celkem, vytvářeli jsme si šance a místy jsme měli až drtivý tlak. Velká škoda, že Fulnek hlavou trefil jen břevno, Demeterova střela letěla těsně vedle a zákrok na Klímu, který volal po penaltě, nebyl odpískán. Měli jsme i další možnosti, jenže branku z ojedinělé příležitosti zaznamenala pouze Příbram, když odražený míč po standardní situaci usměrnil do sítě Vošahlík. Prohra nic nemění na faktu, že mne těší náš velmi dobrý výkon. Minimálně remízu jsme měli získat. Potěšitelný je i slušný výkon Klímy a Novotného, kteří do utkání nastoupili po další pauze. V závěru po zranění poprvé naskočil i Pedro. Velmi dobrý výkon dnes podali Demeter a Fulnek. Nemohu též opomenout, že mne mrzí, jakým způsoberm bylo utkání řízeno ze strany trojice rozhodčích," uzavřel svůj pozápasový komentář trenér Josef Vrzáček.
 
Zápasy
8.kolo | Příbram - FC Vysočina | 4:1
22.kolo | FC Vysočina - Příbram | 1:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu