23.05.2016, Miroslav Fuks

U16: Cenná výhra z Olomouce

Mladší dorost U16 dosáhl na velmi cennou výhru, když poprvé v sezóně porazil tradičně silnou Olomouc. Týmu kouče Petra Kuchty se tento úspěch podařil na půdě Sigmy s těsným výsledkem 1:2 (0:0), když jihlavské branky zaznamenali Miloš Koudela a Radek Křivánek.

 
OlomoucOlomouc
30.kolo, sobota 21.5.2016, 12:15
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 43. Raab - 55. Koudela, 71. Křivánek
Diváci: 0
FC Vysočina: Čermák - Šmíd, Svoboda Tomáš, Koudela, Čapek - Vrba (41. Kejval), Crha, Pavlas, Točík - Lokvenc (70. Lát), Křivánek (75. Honzl).
 

Komentář

"Na zápas jsme se poctivě připravovali celý týden. Naše rozestavení bylo zvolené na základě kvalitního soupeře. Náš záměr přinesl své ovoce a po kvalitním výkonu a a dodržování pokynů přišla cenná výhra. naše první branka padla tak, že Koudela z velkého vápna přeloboval domácího brankáře. Druhou jsme vstřelili po samostatném najezdu, kdy se prosadil Křivánek. Tento hráč šel později jako přes kopírák opět osamocený na svatyni Olomouce, ale branku nedal. Kluci odehráli dobrý zápas, který nám ukazal, že svým přístupem mohou porazit každého soupeře," řekl k utkání trenér Petr Kuchta.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu