01.08.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorost podlehl Nitře

Starší dorost podlehl NitřeHráči staršího dorostu U19 vedeni Kamilem Průšou utrpěli v rámci letní přípravy porážku, když čelili slovenskému dorosteneckému výběru Nitry. Soupeři v utkání hraném na tři třetiny po čtyřiceti minutách podlehli 4:2 (1:2). Obě jihlavské branky zaznamenal Tomáš Smejkal.

 
NitraNitra
přát., sobota 30.7.2016,  
4:2
(1:2)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
branky: 56´, 85´, 99´, 117´ - 18´ a 23´ Smejkal
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Konrád (80. Jágrik) – Matulka (80. Pavlík), Malár (80. Trojánek), Vrzal (80. Pejřimovský), Řezáč (80. Bence) – Urbánek (80. Šteffl) – Fikar (80. Polcar), Smejkal (80. Časta), Průša (80. Chlumský), Kafoněk (80. Bartl) – Svoboda (80. Lorenc)
 

Komentář

"Jsem velmi rád, že jsme mohli toto utkání, hrané na tři třetiny po čtyřiceti minutách, sehrát. V prvních dvou třetinách jsme byli lepším týmem. Vstřelili jsme dvě branky a navíc jsme měli další tři stoprocentní šance. Zde byl zlomový okamžik zápasu. Neokázali jsme totiž domácím odskočit na rozdíl tří branek! Naopak jsme nechali Nitru snížit, kdy jsme nedokázali zareagovat na protiútok středem hřiště.  S třetí třetinou však nemohu být vůbec spokojen. Chyběl nám pohyb, nedařilo se nám kombinovat, a tak bylo jen otázkou času, kdy domácí skóre otočí. Vyrovnávací gól jsme inkasovali po hrubé chybě Jágrika, vzápětí jsme však z přímého kopu Časty nastřelili břevno. Po další naší zbytečné ztrátě míče v přechodové fázi a faulu v pokutovém území jsme ze značky pokutového kopu dostali třetí gól. Po faulu na Chlumského jsme měli možnost také kopat penaltu. Časta však v roli exekutora selhal. V samotném závěru jsme obdrželi čtvrtou branku, kdy se nám nestačila vrátit celá naše levá strana. Zápas mi jednoznačně napověděl, jak bude vypadat naše základní sestava. Otazník již mám pouze na dvou postech. Opět se nám potvrdilo, že si vytváříme dostatek brankových příležitostí. Největším naším problémem jsou určitě naprosto zbytečné ztráty míčů při přechodu do protiútoků a následně naše marná snaha o přerušení hry. Pokud se tohoto nevyvarujeme, tak budeme mít v soutěži velké problémy. Na druhou stranu právě proto hrajeme přípravná utkání, která nám naše nedostatky odhalují. Budeme poctivě pracovat na jejich odstraňování a určitě se tak budeme zlepšovat!“ řekl trenér staršího dorostu Kamil Průša

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu