05.08.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorost zdolal Havlíčkův Brod

Starší dorost zdolal Havlíčkův BrodStarší dorostenci U19 sehráli další přípravný duel v rámci letní přípravy proti dorostencům z Havlíčkova Brodu, který sestřelili 0:7 (0:1). Nejproduktivnějším střelcem se stal David Šteffl, který pokořil brankáře soupeře rovnou dvakrát.

 
Havlíčkův BrodHavlíčkův Brod
přát., středa 3.8.2016,  
0:7
(0:1)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
branky: 11´ Lorenc, 47´ Malár, 53´ Šteffl, 63´ Fikar, 81´ Vrzal, 86´ Šteffl, 90´ Polcar
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: sestava: Jágrik – Pavlík (61. Matulka), Trojánek (61. Vrzal), Křišťál, Bence (61. Průša) – Malár, Pejřimovský (61. Urbánek) – Polcar, Smejkal (45. Šteffl), Kafoněk (45. Řezáč) – Lorenc (50. Fikar)
 

Komentář

"V první půli jsme se obtížně dostávali do šancí. Domácí hráli houževnatě a směrem dozadu celkem organizovaně. Díky kolmé přihrávce Malára a přesné střele Lorence jsme šli do jednobrankového vedení. Lorenc měl ještě další dvě možnosti ke vstřelení branky, v kterých se však nezachoval dostatečně klidně. Domácí mohli po standardní situace vyrovnat. Naštěstí nám pomohla tyč. Ve druhé půli jsme již byli jasně lepší. Zrychlili jsme kombinace, přišli na to jak překonávat domácí ofsajd-systém a přidali dalších šest branek. Malár se prosadil po skrumáži před brankou, Šteffl zakončil přesně z hranice pokutového území, Fikarova nekompromisní rána skončila v horním růžku branky, Vrzal proměnil své sólo přes celé hřiště po naší obranné standardní situaci, Štefflův rohový kop si do vlastní branky srazil domácí brankář a v poslední minutě mířil přesně Polcar. Výsledkově, ale i herně jsme tak splnili roli favorita utkání. Nyní nás v sobotu čeká generálka s dorostem Velkého Meziříčí a za týden již první ligové kolo doma se Zbrojovkou!" řekl trenér týmu Kamil Průša

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu