02.09.2016, Miroslav Fuks

Kouč Hipp hodnotí tréninkový cyklus v repre pauze

Kouč Hipp hodnotí tréninkový cyklus v repre pauzeFotbalisté FC Vysočina mají za sebou první tréninkový mikrocyklus v rámci reprezentační pauzy v tomto ligovém ročníku. Čemu se věnovali? Jak pauzu využili? Na to jsme se zeptali kouče Michala Hippa.

 

„Celý týden jsme dvoufázově trénovali. Výjimkou byla středa, kdy jsme sehráli modelové utkání proti naší juniorce. Hrálo se 3 x 30 minut a zkoušeli jsme některé taktické záměry a poziční postavení. Byl jsem rád, že celé utkání odehrál Zoubele, že dostali prostor všichni fotbalisté našeho kádru a že jsem si mohl udělat širší obraz o hráčích juniorky. V trénincích jsme se zaměřili na organizaci hry směrem do ofenzívy i defenzívy, věnovali jsme se týmové i individuální taktice a v odpoledních trénincích se naše pozornost zaměřila na finální fázi a zakončení. Je jasné, že jsme využili velkého časového prostoru, abych tým v předstihu začali připravovat na utkání v Karviné,“ uvedl kouče FC Vysočina.

Hipp přidal některé potěšující informace: „Jsem rád, že celý týden odtrénoval Zoubele a ve druhé polovině týdne se do tréninkového procesu zapojili i rekonvalescenti Krejčí a Šulek. Zatím jen individuálně trénují Kryštůfek, Novotný a Tlustý. Vedle toho dva dny absentoval nemocný Rakovan. Navíc na srazu lotyšské reprezentace pobývá Ikaunieks."

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu