05.09.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorostenci remizovali s Mladou Boleslaví

Starší dorostenci remizovali s Mladou BoleslavíVe čtvrtém kole I. Celostátní ligy se starší dorostenci utkali na venkovním hřišti s Mladou Boleslaví, se kterou v základním čase hráli nerozhodně 2:2 (1:1). Podle nových pravidel následoval penaltový rozstřel, ve kterém domácí zvítězili 4:3 a připsali si do tabulky o bod navíc. Z řad FC Vysočina se brankově prosadili Adam Průša a Pavel Svoboda.

 
Ml. BoleslavMl. Boleslav
4.kolo, sobota 3.9.2016, 13:00
3:2pen
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 16. Král, 70. Vejr - 14. Průša, 62. Svoboda
Penalty: 4:3 - 90. Novák
ŽK: 2. Šimon, 12. Mikulec, 37. Klíma - 24. Řezáč, 41. Jágrik, 71. Křišťál, 80. Svoboda
ČK: 43. Šimon
Diváci: 74
Ml. Boleslav: Jágrik – Matulka, Vrzal, Kříšťál, Řezáč (60. Kafoněk) – Malár, Urbánek (85. Časta) – Fikar (74. Polcar), Šteffl (68. Trojánek), Průša – Lorenc (60. Svoboda)
 

Komentář

„Před zápasem bychom asi byli rádi i za bod, po zápase však musím jednoznačně říci, že jsme zde dva body ztratili. Absolutně vše nám hrálo do karet. Kopali jsme dva pokutové kopy, jeden z domácích hráčů byl ještě v první půli vyloučen a navíc ještě domácí neproměnili svoji penaltu. Při této konstelaci jsme měli vyhrát. Domácí hráči ukázali svoji týmovou sílu. Musím ocenit, jakým způsobem se postavili proti všemu a ukázali svoji psychickou odolnost. My si asi mysleli, že se nám nemůže nic stát a z tohoto pramenilo zbytečné vyrovnání. Musíme to vzít tak, jak to je. Máme bod z venku a celý týden na to, abychom se co nejlépe a nejpoctivěji připravili na vedoucí Příbram, kterou budeme chtít doma určitě porazit. Každý z naší kabiny si po dnešku snad uvědomuje, že bez poctivé dřiny nic nepůjde!“ řekl trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu