08.09.2016, Miroslav Fuks

Jakub Fulnek podzim dohraje v druholigovém Táborsku

Jakub Fulnek podzim dohraje v druholigovém TáborskuJakub Fulnek, krajní záložník FC Vysočina a člen širšího kádru české reprezentace U21, míří za pravidelným herním vytížením do druholigového FC MAS Táborsko. Kluby se dohodly na jeho působení na jihu Čech s platností do konce letošního roku. Dvaadvacetiletý fotbalista, který v aktuálním ročníku ePojisteni.cz ligy zasáhl do dvou utkání, se do FC Vysočina vrátí na startu zimní přípravy.

 

„Společně s Jakubem máme eminentní zájem na tom, aby ve svém věku pravidelně nastupoval v kvalitní profesionální soutěži. Při konkurenci, která aktuálně v našem kádru panuje, bychom mu adekvátní herní vytížení v I. lize nemohli zaručit. Věříme, že mu druholigové bitvy v jeho fotbalovém vývoji pomohou a v lednu se do našeho kádru vrátí s ambicí bojovat o základní sestavu,“ okomentoval Fulnekovo hostování jihlavský sportovní manažer Milan Bokša.

Jakub Fulnek s fotbalem začínal v Metylovicích. Během mládežnických let postupně vystřídal dresy Frýdlantu nad Ostravicí, Vítkovic, Zbrojovky Brno a Karviné. Ze Slezska v létě 2013 přestoupil do FC Vysočina, přičemž do kádru prvoligového „áčka“ se z juniorky prosadil o rok později. V nejvyšší soutěži debutoval na konci září 2014 v duelu na Dukle Praha. Dosud si připsal 42 prvoligových startů, přičemž na premiérovou ligovou trefu stále čeká.

Fulnekův transfer rozšířil početnou kolonii kmenových fotbalistů FC Vysočina ve FNL. Středopolař Petr Nerad působí v Baníku Ostrava, útočník Jiří Klíma obléká dres Znojma, stoper či defenzivní záložník Marek Opluštil nastupuje za Viktorii Žižkov, levý obránce David Klusák hraje za Sokolov a střední záložník Patrik Demeter je na hostování ve Vítkovicích.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu