17.10.2016, Miroslav Fuks

U17: Cenné a přesvědčivé vítězství z Prostějova

Mladší dorost U17 se z těžkého utkání na půdě Prostějova vrátil se zaslouženou a přesvědčivou výhrou 0:4 (0:1). Dvě jihavské branky zaznamenal z proměněných penalt Jakub Pavlas a po jedné brance přidali Marek Lokvenc a Mirek Malata.

 
ProstějovProstějov
11.kolo, sobota 15.10.2016, 10:00
0:4
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: Pavlas 2, Lokvenc, Malata Mirek
Diváci: 0
FC Vysočina: Lancman - Šmíd (65. Čapek), Crha, Mikuška, Svoboda Tomáš - Lokvenc, Pavlas, Koudela, Točík (70. Honzl) - Křivánek (65. Lát), Malata (55. Mlejnek).
 

Komentář

"Na zápas jsme se velmi dobře připravovali. Jsem rád, že jsme dosáhli velmi cenné výhry. Skórovali Pavlas, který proměnil dva pokutové kopy, Lokvenc, který se prosadil krásnou střelou z velkého vápna, a Malata, jenž ukázal důraz ve velkém vápně. Hráčům děkuji za přístup a nasazení v utkání," řekl k duelu trenér Petr Kuchta.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu