24.10.2016, David Zeman

Starší dorost podlehl na hřišti Baníku Ostrava

Starší dorost podlehl na hřišti Baníku OstravaTým starších dorostenců U19 vedený trenérem Kamilem Průšou se střetl s Baníkem Ostrava, který se nachází na druhé příčce tabulky I. Celostátní ligy starších dorostenců. Bohužel domácí potvrdili svoji formu a hráče FCV porazili 2:0 (2:0).

 
OstravaOstrava
11.kolo, sobota 22.10.2016, 13:00
2:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 28. Fárek, 41. Smékal
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Matulka, Vrzal, Křišťál, Řezáč (75. Trojánek) – Malár (80. Šteffl), Karmazín – Fikar (60. Polcar), Smejkal (45. Pavlík), Průša (70. Lorenc) – Svoboda.
 

Komentář

"V první půli byl Baník lepší v pohybu a více držel míč. My tak měli pouze náznaky rychlých protiútoků, které jsme však vždy špatně vyřešili nebo nechali hru přerušit. Do vedení šli domácí po rohovém kopu, který jsme nedokázali uhlídat. Druhý gól padl po dobré individuální akci Smékala v našem pokutovém území. Chvíli před tím jsme zahrozili střelou Svobody, která skončila mimo branku Baníku. Ve druhé půli již byla hra více vyrovnanější. Krom střel ze střední vzdálenosti jsme si nevytvořili žádnou větší šanci. Naopak domácí byli kousek o navýšení skóre. Po střele z přímého kopu nás však zachránilo břevno. Hráči Baníku byli lepší v útočných herních činnostech. Nás dnes míč moc neposlouchal. Strašně moc jsme kazili a ztráceli jednoduché míče. Dnešní prohra je naprosto zasloužená!" řekl k duelu trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu