11.11.2016, Miroslav Fuks

Hipp: Rozdíl? Pozitivní atmosféra díky vítězství

Hipp: Rozdíl? Pozitivní atmosféra díky vítězstvíFotbalisté FC Vysočina konečně tráví náročný tréninkový týden během reprezentační pauzy v lepší náladě. Vybojovali první výhru v tomto ligovém ročníku, když získali cenný skalp favorizované Mladé Boleslavi. Nyní se intenzivně připravuji na podzimní závěr, v němž je ve hře ještě devět nesmírně důležitých bodů. Už za týden se v Jihlavě znovu představí druhý celek tabulky – aktuálně Zlín.

 

Asistenta trenéra Michala Hippa jsme se zeptali na tréninkovou náplň tohoto týdne? Lišil se nějak od tréninků při předchozích reprezentačních pauzách? „Tento týdenní mikrocyklus se svojí náplní prakticky nelišil od těch předešlých. Velkým rozdílem byla skutečnost, že tým do něj vstoupil s cenným vítězstvím a v pozitivní atmosféře. S vědomím, že jsou před námi ještě tři velmi důležité zápasy, jsme tento blok zvolili jako rekondiční. Jeho obsahem bylo oživení pohybových a kondičních schopností, což jsme činili hlavně prostřednictvím herních cvičení. Tréninkový týden jsme dnes završili modelovým duelem proti juniorce.“

Nakolik tréninkový plán ovlivnilo počasí či stav hracích ploch? „Přestože se přihlásil nástup zimy, tak plánovaný tréninkový program nebyl nijak narušen. Dík za to náleží realizačnímu týmu a technickému úseku klubu,“ vyzdvihl slovenský trenér.

Měli jste v tomto týdnu možnost pracovat se všemi hráči? Kteří fotbalisté zamířili na reprezentační srazy? „Negativem uplynulého týdne byl fakt, že jej nemohli kompletně absolvovat všichni hráči. Na reprezentační srazy zamířili Štěpánek a Ikaunieks a ke zraněnému Kryštůfkovi se připojili Blaić a Urdinov. Navíc zkraje týdne naplno netrénovali Šamánek a Zoubele,“ uzavřel svůj komentář Hipp.

Fotografie z dnešního odpoledního modelového duelu "áčka" proti kombinovanému týmu juniorky najdete ZDE.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu