19.11.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorost U19 se dočkal tří bodů

Starší dorost U19 se dočkal tří bodůStarší dorostenci U19 vedeni trenérem Kamilem Průšou se v 15. kole střetli s posledním celkem tabulky FC Hlučín, který dokázali na jejich hřišti porazit 1:3 (1:2) a zvednout si, tak trochu sebevědomí. Mezi střelce se zapsali Martin Řezáč, David Šteffl a Marek Kafoněk.

 
HlučínHlučín
15.kolo, neděle 20.11.2016, 13:00
1:3
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 18. Ságner - 11. Řezáč, 24. Šteffl, 88 Kafoněk
ŽK: 42. Holiš - 45. Lorenc
Diváci: 50
FC Vysočina: Konrád - Matulka, Vrzal, Křišťál, Dujmovič -Karmazín - Smejkal (63.Fikar), Šteffl, Průša (83.Pejřimovský), Řezáč (75.Kafoněk) - Lorenc (70.Svoboda)
 

Komentář

"Po 14ti denní pauze jsme sehráli další mistrovský zápas, tentokrát na půdě posledního Hlučína. V úvodu utkáni mel jasnou šanci Průša, který vsak branku minul. Chvíli na to se nám povedla akce na pravé straně, Smejkal přesně přihrál Řezáčovi, který nás poslal do vedení. Na neštěstí jsme nechali domácí vyrovnat, když jsme nezvládli defenzivu na naši pravé straně a pak nepohlídali jednoho z domácích v našem pokutovém území. Nijak nás to nesrazilo. Povedla se nám další hezká akce, když se po přihrávce Křišťála prosadil Šteffl. Ve druhé půli jsme se spíše bránili. Nicméně jsme domácí do žádné šance nepustili. Všechny střely jsme zablokovali a zvládli všechny obranné rohy. Z tohoto defenzivního bloku jsme chodili do protiútoku. Z jednoho se prosadil Kafoněk a zpečetil naši výhru. Klobouk dolu před domácími hráči. Na to, v jaké situaci se nachází, se prezentovali opravdu sympatickým výkonem. O to vice si vážíme důležitých tří bodů. Kluci na těžkém terénu dřeli a vše podřídili výhře. Tu máme na úkor fotbalovosti. Máme ještě další dva zápasy. Oba doma. Z nich zkusíme získat Všechny body. Potom nebude jarní sezona ztracena a neřešitelná. Stale dýcháme. A dokud dýcháme, tak žijeme. Pokud budeme všichni zdraví, tak máme šanci tento úkol splnit. Naděje umírá naposledy!" řekl trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu