24.11.2016, Miroslav Fuks

Batioja a Záviška podpořili charitativní projekt McHappy Day

Batioja a Záviška podpořili charitativní projekt McHappy DayFotbalisté FC Vysočina – Augusto Batioja a Jan Záviška – ve čtvrtek 24. listopadu prodávali v jihlavské restauraci McDonald´s na Masarykově náměstí. Stalo se tak v rámci tradičního charitativního projektu McHappy Day, během kterého mohli zájemci koupí hranolků nebo samolepky Pomocná ruka podpořit nadační fond Ronald McDonald House Charities.

 

Tradiční je též spolupráce McDonald´s a FC Vysočina. Roli obsluhy v jihlavské restauraci si v uplynulých letech vyzkoušeli Stanislav Tecl, Gabriel da Silva, Lukáš Masopust, Haris Harba, Vladimír Kukoľ, Peter Šulek, Matúš Marcin a Matej Rakovan. Dnes si Augusto Batioja a Jan Záviška krátce po poledni zhruba na hodinku oblékli nejen dresy FC Vysočina, ale též slušivé zástěry prezentující McHappy Day. Dostalo se jim základního zaškolení pro přípravu oblíbených hamburgerů a zvládli i úkoly pro asistenty na pokladnách. Při té příležitosti kupujícím nabízeli charitativní samolepky Pomocná ruka.

McHappy Day je skvělá příležitost, jak vykonat dobrý skutek. Tento den věnuje McDonald´s nadačnímu fondu Ronald McDonald House Charities polovinu tržeb z prodeje hranolků ve všech svých restauracích po celé České republice. Kromě hranolků si mohli zájemci v restauracích McDonald´s zakoupit za 20 Kč charitativní samolepku Pomocná ruka. Finanční prostředky získané v rámci McHappy Day jsou určeny na výstavbu prvního domu Ronalda McDonalda pro rodiče dlouhodobě hospitalizovaných dětí ve Fakultní nemocnici v Motole. Otevření domu je plánováno na rok 2019.

Plánovaný dům bude postaven podle celosvětových standardů, které splňují požadavky rodičů vycházející z jejich skutečných potřeb. Dům bude mít společnou velkou kuchyni, skladovací prostory, prádelnu a sušárnu, hernu pro děti a samostatné čtyřlůžkové pokoje – vždy jeden pokoj pro jednu rodinu. Do pokojů bývá možné umístit přistýlky nebo dětské postýlky. O rodiče a chod domu se budou starat jak zaměstnanci nadačního fond, tak dobrovolníci. Dohromady všichni společně budou spoluvytvářet náhradní domov pro rodiny, které se ocitly v těžké životní situaci.

  • fotogalerii z charitativní akce najdete ZDE


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu