25.01.2017, Miroslav Fuks

FC Vysočina poosmé ocenil vybrané mládežnické hráče

FC Vysočina poosmé ocenil vybrané mládežnické hráčeSportovní vedení FC Vysočina Jihlava již poosmé ocenilo vybrané členy mládežnických týmů. Vyhodnocení roku 2016 proběhlo ve středu 25. ledna 2017 ve VIP zázemí stadiónu v Jiráskově ulici. Ocenění předávali ředitel klubu Zdeněk Tulis, kouč prvního týmu Michal Bílek, obránce Petr Tlustý a dva odchovanci klubu - David Štěpánek, který ještě nedávno figuroval mezi oceněnými, a Michael Rabušic, jeden z nejúspěšnějších produktů jihlavské mládežnické líhně.

 

„Trenéři mládeže a sportovní vedení klubu při svém výběru nezohledňovali pouze sportovní výkon hráče, ale též jeho přístup k tréninku, chování v kolektivu a plnění studijních povinností. Potřebujeme totiž komplexně připravené fotbalisty, kteří budou v dospělosti připraveni pro vstup do sportovního, ale i společenského prostředí,“ připomenul kritéria výběru hráčů Josef Morkus, sportovní manažer mládeže FC Vysočina.

Vyhlášena byla vždy trojice fotbalistů z žákovských a dorosteneckých mančaftů a též tři hráčky z dívčího týmu. Ocenění obdrželi dárkovou tašku FC Vysočina, permanentku na jarní zápasy v ePojisteni.cz lize a pozornosti od společnosti Lionsport, která je partnerem akce a autorizovaným obchodem značky Adidas. Věnovala příjemné dárky i vouchery na nákup zboží.

Přehled oceněných:

Žákyně: Natálie Soukupová, Bára Petrašová a Marie Fatrdlová
U-12: Filip Karlík, Adam Kasal a Filip Šancl
U-13: David Drápela, Ondřej Horák a Daniel Raus
U-14: Štěpán Folejtar, Jakub Novotný a Jiří Jiroušek
U-15: Ondřej Mastný, Martin Fila a Jan Pavlík
U-16: Jiří Šrámek, Mirek Malata a Jan Růžička
U-17: Radek Křivánek, Tomáš Svoboda a Jakub Pavlas
U-19: Milan Vrzal, Pavel Svoboda a Tomáš Smejkal

Všem oceněným gratulujeme, děkujeme za přístup k fotbalu a přejeme jim mnoho zdraví, sportovního štěstí a též, aby se ve stejné příjemné roli ocitli i o rok později!

  • bohatou fotogalerii z akce naleznete ZDE





 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu