27.01.2017, Miroslav Fuks

Vysočina v sobotu změří síly s Dynamem

Vysočina v sobotu změří síly s DynamemPřed fotbalisty FC Vysočina je poslední lednový přípravný duel. V sobotu 28. ledna změří síly s 3. celkem Fortuna ligy – Dynamem České Budějovice. Duel proti týmu, v jehož dresu nastupuje zkušený exjihlavský stoper Ondřej Šourek, vypukne na umělé trávě v areálu Na Stoupách v 11:00 hodin.

 

Jihlavský tým má po středečním zpackaném závěru utkání proti druholigové Vlašimi co napravovat. „Je to tak. Zápas jsme v poslední čtvrthodině výsledkově nezvládli. Rádi bychom si proti Českým Budějovicím spravili chuť a zlepšili herní projev. Zejména v defenzívě nebylo vše v pořádku,“ uvedl asistent trenéra Jan Kameník.

Jaký pohled před utkáním nabízí marodka FC Vysočina? „Bohužel, budeme postrádat hned sedm hráčů. Ke zraněným Mišůnovi, Štěpánkovi, Vitáskovi a Dubovi čerstvě přibyl obránce Tlustý. Po konzultaci s lékaři nevyužijeme ani služeb zkušených Rosy a Vaculíka. V zájmu snahy rozložit síly na více hráčů proto do sobotního utkání zasáhnou dva členové kádru juniorky – stoper Filip Vedral a levý bek Patrik Fiala,“ informoval Kameník.

Určitě bychom se nezlobili, kdyby Vysočina dokázala navázat na poslední přípravný duel proti Českým Budějovicím. Ten se odehrál 23. července 2016 a představoval generálku na start ePojisteni.cz ligy. Jihlavský tým v tomto duelu dominoval a zvítězil výrazně 5:0 (3:0), když skórovali Dvořák, Urblík, Vaculík, Batioja a Šamánek.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu