04.02.2017, Miroslav Fuks

Juniorka nestačila na třetiligové Štěchovice

Juniorka nestačila na třetiligové ŠtěchoviceNa umělé trávě Motorletu dnes nastoupila juniorka FC Vysočina proti 10. celku ČFL - FK TJ Štěchovice. Historicky první měření sil Jihlavy a tohoto pražského celku vyznělo výsledkově lépe pro domácí, kteří zvítězili 4:2 (2:2). Jihlavské branky zaznamenali Pavel Svoboda a Jakub Rychetník.

 
ŠtěchoviceŠtěchovice
přát., sobota 4.2.2017, 15:30, Praha
4:2
(2:2)
FC Vysočina jun.FC Vysočina jun.
 
Góly: 5. Štědronský, 23. Maruš, 48. Verner, 78. Batka – 38. Svoboda, 45. Rychetník
Diváci: 0
Štěchovice: I. půle: Vašák – Švejda, Busta, Kučera, Cienciala – Maruš, Mareš, Jakobovský, Košata – Kadlec, Štědronský. II. půle: Vašák – Maršálek, Busta, Kučera, Cienciala – Mareš – Verner, Maruš, Jakobovský, Šum – Batka.
FC Vysočina jun.: Kolář (Soukup) - Hron, Pedro, Beseda, Rychetník - Sargsyan (Polcar), Šerý, Demeter, Fikar (Smejkal) - Fiala, Svoboda.
 

Komentář

"Celé utkání jsme naráželi do organizovaného bloku domácích, kteří dokázali využít našich nepřesností a chodili do rychlých brejků. Následně byli efektivní a důrazní v koncovce. My jsme naopak řadu vyložených šancí neproměnili. Našim nejlepším úsekem hry bylo rozmezí 20. - 45. minuty první půle. Hráče bych tentokrát pochválil za snahu tvořit hru, na míči jsme byli silnějším týmem," řekl k zápasu trenér Michal Kadlec.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu