27.02.2017, Juniorskaliga.cz

Vysočina zvítězila nad Hradcem i v juniorské kategorii

Vysočina zvítězila nad Hradcem i v juniorské kategoriiJuniorský tým FC Vysočina pokračuje ve své jarní snaze o tabulkový posun. Po úvodní remíze se Slavií vybojoval vítězství na půdě 5. celku tabulky v Hradci Králové. Duel přinesl stejný výsledek, jako páteční prvoligové utkání obou celků – jihlavské vítězství 1:3 (1:1). Střelcem rozhodujících branek utkání byl střídající dorostenec Pavel Svoboda a na 1:1 vyrovnával Marek Šerý.

 
Hradec KrálovéHradec Králové
18.kolo, neděle 26.2.2017, 15:00
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 20. Dostál – 36. Šerý, 58. a 63. Svoboda
ŽK: 54. Václavek, 79. Střelec
Rozhodčí: Berka – Vitner, Flimmel
Diváci: 80
Hradec Králové: Lindr – Václavek, Holeš, Chocholatý (65. Střelec), Zbudil, Brokeš, Dostál (52. Li), Vukčevič (85. Brůža), Křížek, Miker, Hynek.
FC Vysočina: Kolář – Rychetník, Pedro, Beseda (46. P.Svoboda), Fiala - Šerý, Kolčava – Hron, Sargsyan, Popović – Záviška.
 

Komentář

Utkání začalo lépe pro Hradec, respektive alespoň jeho úvodní příležitostí. Hostující brankář se však na hranici pokutového území nenechal obehrát a tato situace tak pro Vysočinu skončila dobře. Větší aktivita i nadále zůstala u domácích, kteří po dalších náznacích už dostali míč do sítě. Postaral se o to Dostál, který ve vápně ukázal své rychlé nohy, tím se odpoutal od bránícího hráče a poté jen přesně zakončil – 0:1. Jenomže poté se dlouho nic podstatného nedělo, až deset minut před koncem způsobil přímý kop hostů ve vápně domácích velice nepřehlednou situaci, kterou prudkou ranou na zadní tyč ukončil Šerý a bylo to tak opět nerozhodně - 1:1.

Druhý poločas nejprve přinesl standardní situace pro obě mužstva z dobrých pozic, branka z toho ale nepadla. Na tu další totiž došlo až chvíli před uplynutím hodiny hry. Z pravé strany přišel míč na hranici malého vápna, kde se přes obranu prodral Pavel Svoboda a Jihlava tak otočila na průběžných 1:2. A hostům bylo ještě lépe, chvíli na to totiž zmiňovaný střídající hráč přidal další trefu a stanovil tak konečný výsledek na 1:3.

Ohlasy trenérů

"Sehráli jsme duel dvou odlišných poločasů. V tom prvním se nám nedařilo, hráli jsme hodně roztažení a naše rozehrávka byla zdlouhavá. Domácí se zaslouženě ujali vedení, ovšem my dokázali poměrně brzy vyrovnat. Do druhé půle jsme nasadili jednoho nového hráče, přeskupili jsme řady a významně jsme se zlepšili. Zaslouženě jsme vstřelili dvě branky a dosáhli jsme cenného vítězství," ohodnotil duel trenér Michal Kadlec.
 
Zápasy
4.kolo | Hradec Králové - FC Vysočina | 1:0
18.kolo | FC Vysočina - Hradec Králové | 3:1
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu