11.03.2017, Miroslav Fuks

Bílek: Hráli jsme velmi špatně v defenzivní činnosti

Bílek: Hráli jsme velmi špatně v defenzivní činnostiVelkým zklamáním skončil druhý jarní domácí duel FC Vysočina. Jihlavští na šestý celek tabulky nestačili a nenaplnili očekávání, že vybojují tolik potřebné tři body. Trenérovi Michalu Bílkovi se nevydařené utkání nehodnotilo vůbec lehce.

 

„Hráli jsme velmi špatně v defenzivní činnosti, kde jsme vlastními chybami soupeři nabídli vedení. Dostat doma tři góly za první pětačtyřicet minut, to je velmi špatná vizitka obrany celého týmu. Průběh utkání jsme si představovali úplně jinak. Věděli jsme, kam nás případné vítězství může posunout a že v boji o záchranu musíme domácí zápasy zvládat. Bohužel, opak je pravdou. Jsme velmi zklamaní z výsledku i předvedené hry. Soupeř nás předčil i v důrazu a hlavně potrestal všechny chyby, které jsme mu nabídli. Porážka je pro nás velkou komplikací. Musíme se dát dohromady a vypořádat se i se zdravotními komplikacemi. Teď vypadli zranění obránci Rosa a Kryštůfek a citelně nám ve středu pole chybí Urblík. Kvalita nám zde momentálně schází,“ řekl v hodnocení zápasu kouč Bílek.

„Věřil jsem, že ve druhé půli budeme hrát lépe a dosáhneme na zvrat utkání. Doufal jsem, že nás nakopne kontaktní branka, kterou jsme těsně před odchodem do kabin snížili na 2:3. Jenže druhá půle z naší strany nebyla dobrá. Kromě šance Rabušice ze závěru utkání jsme si nevytvořili velkou příležitost. Nebyli jsme pro branku soupeře nebezpeční, chyběl nám klid, prohrávali jsme souboje ve středu pole a produkovali jsme ztráty míčů. Nemohli jsme se vůbec dostat do hry,“ doplnil lodivod FC Vysočina.

Jihlavský trenér okomentoval inkasované branky: „První gól jsme soupeři nabídli po špatné rozehrávce ze strany Krejčího. U druhé branky jsme nedokázali pokrýt jednoduché autové vhazování. Třetí brance předcházelo špatné obranné postavení Mišůna. Celá naše defenzivní činnost byla hlavně v první půli velmi špatná,“ povzdechl si Bílek.

Pozápasové ohlasy tradičně přináší Youtube kanál Ježour TV. Nabízíme slova kapitána Lukáše Vaculíka a též komentáře trenérů Michala Bílka a Jozefa Webera z tiskové konference.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu