05.11.2006, Miroslav Fuks

Jihlavští profesionálové si ve Znojmě uřízli ostudu...

Jihlavští profesionálové si ve Znojmě uřízli ostudu...Hned devět profesionálních fotbalistů nastoupilo v dresu jihlavského „béčka“ v duelu MSFL proti Znojmu. Hráči s prvoligovými ambicemi však na jihu Moravy zcela selhali a uřízli si pořádnou ostudu. Juniorka prohrála 3:1 a na výhru čeká už šest zápasů. Jedinou branku našeho týmu vstřelil kapitán Štěpán Wasserbauer.

 
ZnojmoZnojmo
14.kolo, neděle 5.11.2006, 14:00
3:1
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 12. Kováč, 19. Minarech, 49. Kováč - 71. Wasserbauer

Rozhodčí: Pustějovský - Paták, Pochylý


Diváci: 250

Znojmo: Dítě - Čerstvý, Šuráň, Mička, Lacko, Venkov (85.Stehlík), Minarech (88. Pikolon), Švarc, Jaroš, Kováč (75. Dítě M.), Podzemský.
FC Vysočina: Tulis - Komínek (46. Kříž), Kovařík, Gebreselassie (46. Naniáš), Koukal - Čermák (46. Fišer), Wasserbauer, Pacholík, Cihlář - Peteřík, Vácha.
 

Komentář

Prakticky rozhodnuto bylo už v 19. minutě, kdy nadšeně a bojovně hrající domácí vedli už 2:0. Vysočina nebyla schopná eliminovat hru Znojma a inkasovala po hrubých individuálních chybách. Do druhé půle vstoupili hosté hned se třemi změnami a se snahou běh utkání změnit. Snaha však vzala za své už 49. minuta, kdy se domácí díky polovlastnímu gólu ujali vedení už 3:0. Za tohoto stavu se výkon hostí zlepšil, ovšem řada šancí přinesla pouze korigující gól z penalty, kterou proměnil Wasserbauer.
„Strašně špatně se mi tento duel hodnotí a opravdu velmi těžko se pro to hledají slušná slova. V tomto složení prostě ve Znojmě nemůžeme podat takový výkon a prohrát! Je otázkou, zda se někteří fotbalisté vůbec zaslouží dres FC Vysočina a stávající podmínky. Průběh první půle dokonce v poločase donutil přítomného ředitele Tulise navštívit naši kabinu. Hráči si jeho slova určitě za rámeček nedají…,“ řekl nám po zápase velmi zklamaný trenér Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu