16.04.2017, Petr Chudoba

U19: Prohra na penalty se Zlínem

U19: Prohra na penalty se ZlínemStarší dorostenci U19 podali bojovný výkon, když dokázali ke konci zápasu srovnat v utkání se Zlínem, který vedl od 17. minuty po pokutovém kopu Hellebranda. Za Vysočinu se prosadil v 86. minutě Časta, ale po penaltovém rozstřelu byl nakonec úspěšnější Zlín a odvezl si dva body.

 
FC VysočinaFC Vysočina
25.kolo, sobota 15.4.2017, 11:00
1:2pen
(0:1)
ZlínZlín
 

Góly: 86. Časta - 17. Hellebrand
ŽK: 28. Vrzal, 63. Malár - 86. Černín
Diváci: 60
FC Vysočina: Konrád – Vašíček (37. Fikar), Křišťál, Mikuška, Dujmović – Matulka, Karmazín (67. Časta), Pejřimovský (75. Bojo), Smejkal (84. Řezáč) – Svoboda, Lorenc (45. Křivánek)
 

Komentář

„V první minutě šel Svoboda sám na brankáře, od něhož se jeho střela odrazila ke Smejkalovi, který však branku minul. Následně nás podržel Konrád. Chvíli na to jsme přežili nepřímý volný kop za chycenou malou domů. V osmnácté minutě jsme však vytvořili naprosto zbytečný pokutový kop, po kterém šel Zlín do vedení. Ve druhé půli jsme byli lepším týmem. Dřeli jsme až do samotného konce a v 86. minutě zaslouženě vyrovnali díky přesné střele střídajícího Časty. Pokutové kopy jsme však bohužel nezvládli a do tabulky si tak připisujeme pouze jeden bod!“ okomentoval utkání trenér Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu