07.05.2017, Miroslav Fuks

Jinoch: Do zbývajících duelů máme na čem stavět

Jinoch: Do zbývajících duelů máme na čem stavětJihlavský tým měl v městě automobilů našlápnuto k tomu, aby rázně vykročil za záchranou ePojisteni.cz ligy. Při víkendových porážkách Hradce Králové a Příbrami útočil v Mladé Boleslavi minimálně na bod, ovšem nakonec v šatně hostujícího celku zavládlo zklamání. Nabízíme vám slova aktérů utkání na straně FC Vysočina.

 

„Do Mladé Boleslavi jsme jeli s tím, že bychom chtěli vylepšit dojem z našich venkovních vystoupení v této sezóně. Chtěli jsme získat první vítězství. Bohužel se nám to nepovedlo. Přesto si myslím, že jsme druhý poločas odehráli velmi dobře a vytvořili jsme si čtyři vyložené gólové příležitosti, které jsme však neproměnili. I po inkasované brance na 2:1 jsme hráli aktivně a snažili jsme se s výsledkem něco udělat. Místo toho v závěru duelu přišel třetí gól v naší síti. Poté už bylo těžké s výsledkem něco udělat. Myslím si, že ve zbývajících třech zápasech máme na čem stavět. Budeme chtít zvítězit alespoň v jednom ze dvou nadcházejících venkovních duelů. Nejlépe už v příštím kole ve Zlíně,“ řekl ve svém hodnocení kouč Josef Jinoch.

Generální manažer prvního týmu FC Vysočina poté svá slova doplnil: „Oproti venkovnímu utkání na Dukle jsme dnešní zápas odehráli s větší houževnatostí a koncentrací. Sami hráči cítí, že když budou takto pracovat dozadu a přidají k tomu gól, tak máme šanci naše záchranářské snažení zvládnout. Dnes nás hodně srazilo, že jsme během našeho dobrého vstupu do druhé půle neproměnili tři dobré brankové šance a naopak domácí díky krásné střele strhli vedení na svoji stranu. Ani poté nám nebylo souzeno alespoň vyrovnat.“

Nabízíme pozápasové ohlasy na Ježour TV: krom komentáře trenéra Josefa Jinocha z tiskové konference přinášíme i slova útočníka Michaela Rabušice a stopera Jiřího Krejčího.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu