30.05.2017, Petr Chudoba

U16: Remíza na hřišti Opavy

U16: Remíza na hřišti OpavyHráči kategorie U16 sehráli utkání na půdě Opavy. Po celý zápas byli lepší, ale bohužel neproměněné šance je připravily o dva body a vezou domů pouze bod za remízu 2:2.

 
OpavaOpava
31.kolo, sobota 27.5.2017, 14:00
2:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 17. Kuča, 71. Gorčica – 20. Havlín, 42. Pojezný
Diváci: 25
FC Vysočina: Wendl – Marek Malata, Trinh, Nováček, Vácha – Pojezný, Samek – Havel (66. Časta), Lukáš Trnka, Havlín – Mirek Malata (76. Michal Trnka)
 

Komentář

"Do utkání jsme vstoupili velmi svižně a soupeře jsme vysoko napadali. Do gólové šance se dostal Šrámek a Havlín, ale oba v koncovce vyhořeli. Nečekaný trest přišel v 17. minutě, když nikým nehlídaný Kuča v úniku překonal Wendla. Naštěstí jsme vyrovnali o tři minuty později po samostatném úniku Mirka Malaty, který přihrával míč pod sebe na malé vápno, kam si naběhl úplně volný Havlín, který brankáři nedal šanci. V závěru poločasu se dostal opět Havlín do dvou vyložených šancí, ale nedokázal je proměnit. V jednom momentě nás podržel skvělým zákrokem Wendl. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře, protože po krásné kombinaci Šrámka s Pojezným, dokázal druhý jmenovaný skórovat. Poté měli domácí dvě velké šance, ale na správném místě stál brankář Wendl a na druhé straně se dostal do vyložených šancí Pojezný se Šrámkem, ale ani jeden nedokázal brankáře překonat. V 71. minutě byl faulován ve vápně Janjuš a následný penaltový kop proměnil Gorčica. Celkově je pro nás bod málo, protože jsme si dnes zasloužili vyhrát, ale to by jsme museli střílet jasné góly. Impulsem je to, že jsme si vytvořili mnoho šancí v zápase." okomentoval utkání trenér Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu