23.06.2017, Miroslav Fuks

Valná hromada potvrdila změny ve vedení FC Vysočina

Valná hromada potvrdila změny ve vedení FC VysočinaDnešní zasedání valné hromady FC Vysočina potvrdilo avizované změny v nejvyšším vedení klubu. Do představenstva byl kooptován nově jmenovaný ředitel klubu Mgr. Jan Staněk, LL.M.. Ten na postu místopředsedy představenstva nahradil Ing. Zdeňka Tulise, jenž naopak pozici ředitele FC Vysočina po dvaceti letech opouští.

 

Dlouholetý ředitel Zdeněk Tulis bude v FC Vysočina nadále angažovaný v klubovém managementu. Zároveň by měl vykonávat funkci předsedy dozorčí rady společnosti, do níž byl kooptován v rámci dnešní valné hromady.

Připomeňme, že nejvyšší řídící orgán akciové společnosti FC Vysočina Jihlava je tříčlenný, přičemž jeho předsedou je Ing. Jiří Pech. Ten je dlouhé roky spjatý se stavební a developerskou skupinou PSJ, kde zastává post člena představenstva PSJ, a.s., a zároveň je předsedou představenstva PSJ Investors CZ a.s. V představenstvu jej nyní doplňují již zmíněný místopředseda Jan Staněk a členka představenstva Jarmila Vaculíková.


Ing. Jiří Pech, předseda představenstva FC Vysočina Jihlava, a.s.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu