14.08.2017, Juniorskaliga.cz

Juniorka gólem z poslední minuty podlehla Karviné

Juniorka gólem z poslední minuty podlehla KarvinéJuniorský tým FC Vysočina ve 3. kole utrpěl první porážku v sezóně, když na domácí půdě podlehl Karviné 1:2 (1:1). Hosté svými brankami orámovali utkání. Nejprve se už v 1. minutě trefil Puchel a zcela v závěru bojovného utkání rozhodl Sap. Jihlava se zmohla pouze na jediný gól, když v 35. minutě hlavou vyrovnal útočník Pavel Svoboda.

 
FC VysočinaFC Vysočina
3.kolo, pondělí 14.8.2017, 13:00, Na Stoupách
1:2
(1:1)
KarvináKarviná
 

Góly: 35. Svoboda – 1. Puchel, 90. Sas
ŽK: 48. Karmazín (JIH)
Rozhodčí: Julínek – Podaný, Polák
Diváci: 60
FC Vysočina: Kolář – Vašíček, Rychetník, Vedral, Beseda – P.Demeter, Svatík (32. Karmazín) – Fikar (86. Časta), Smejkal, Průša - Svoboda.
Karviná: iupa – Formela, Puchel, Smrž, Ramirez (65.Egri) Lingr, Sas, Kyriakopoulos (68.Řapek), Putyera, Sorochenko, Duda
 

Komentář

Utkání začali hosté z Karviné naprosto skvěle. Už po necelé minutě pláchl nepozorné obraně po levé straně Erik Puchel a svou akci zakončil prudkou ranou ke vzdálenější tyči. Vysočina byla poté mírně aktivnější, ale ze své kombinace si šance nevytvořila. Naopak po sedmnácti minutách hry mohla Karviná zdvojnásobit svůj náskok, když dostal nabito vlevo úplně volný Lingr, ale proti jeho ráně Kolář vytáhl skvělý zákrok a poradil i s následnou dorážkou. Deset minut před koncem Jihlava dokázala vyrovnat. Po rohovém kopu si na míč naskočil zcela volný Petr Svoboda a pohotovou hlavičkou zakončil přesně k tyči. V samém závěru poločasu mohla Vysočina dokonce překlopit skóre na svou stranu, jeden z domácích hráčů ale z blízkosti poslal míč vysoko nad branku. První poločas už další šanci nepřinesl, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Druhý poločas nabídl svázanou taktickou bitvu, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Jihlava i Karviná se tlačily do zakončení, větší šance se ale diváci nedočkali. Centrované míče často končily v náručích brankáře a zdálo se, že utkání skončí remízou. Rozuzlení nakonec přinesla poslední minuta hry. Ostap Sas dostal trochu prostoru na vápně, míč si kličkou připravil na levačku a poté jeho prudká rána skončila u bližší tyče. Brankář Jihlavy si na míč sice sáhl, ale cestě do sítě nezabránil. Karviná tak načasovala svůj vítězný gól naprosto skvěle a z Vysočiny si odváží cenné tři body.

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

„Střetli se s velice kvalitním celkem, který nastoupil významně posílen hráči z kádru prvoligového „áčka“. Naopak my jsme se ohledem na středeční pohárový zápas hráli výhradně s členy juniorky a spíše jsme měli problémy tým adekvátně sestavit. Kluci dnes předvedli hodně vůle a odhodlání, bojovali. Měli jsme kus smůly, když jsme inkasovali v první a poslední minutě. Alespoň remízový stav jsme měli dotáhnout do konce. Přesto jsem hráče po utkání pochválil. Jsem přesvědčen, že jim takový zápas dá do jejich fotbalového vývoje hodně a díky němu zjistí, na jakých nedostatcích mají zapracovat,“ okomentoval duel trenér Pavel Procházka.
 
Zápasy
1. | Karviná - FC Vysočina | 2:0
30.kolo | FC Vysočina - Karviná | 0:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu