09.09.2017, Petr Chudoba

U19: Důležité vítězství v souboji o čelo tabulky

U19: Důležité vítězství v souboji o čelo tabulkyStarší dorostenci přivítali na domácí půdě celek Olomouce, který byl před tímto utkáním pouze o dva body za Vysočinou a zatím také procházel soutěží bez porážky. Zápas byl velice vyrovnaný, i když to tak podle výsledku nevypadalo. Vysočina tak dokázala vyhrát i sedmé utkání v sezóně, když porazila Olomouc 3:0!

 
FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, pátek 8.9.2017, 12:00
3:0
(1:0)
Olomouc BOlomouc B
 

Góly: 26. a 64. Matulka, 83. Lorenc
Diváci: 60
FC Vysočina: Duba – Svoboda T. (50. Křivánek), Trojánek, Mikuška, Křišťál – Urbánek (83. Malata), Šrámek (75. Pavlas) – Havlín (60. Lokvenc), Matulka, Řezáč – Lorenc (84. Svoboda A.)
 

Komentář

„V první půli byla Olomouc aktivnějším týmem. Byla více na míči a dobře kombinovala. Dostala se také do dvou vyložených šancí, ve kterých však její hráči prováhali nejvhodnější okamžiky k zakončení. Díky povedené rychlé akci na naší levé straně a přesném centru Řezáče na hlavu Matulky, který ještě důrazně a pohotově dohrál vyražený míč a dotlačil jej tak do sítě, jsme šli do vedení.

Druhá půle již byla v naší režii. Přidali jsme v osobních soubojích a malinko jsme změnili způsob našeho napadání, kdy jsme se více museli soustředit na silný střed Olomouce. Vedení navýšil opět Matulka, který se prosadil po kolmé přihrávce Šrámka. Konečnou podobu výsledku dal po samostatné akci Lorenc. Dnes bylo důležité, že jsme i přes nepřesvědčivý herní projev v první půli dokázali uhájit čisté konto a navíc jít ještě do vedení. Ve druhé půli se již projevila naše větší herní zkušenost a fyzická připravenost. Kluci tak důležité utkání zvládli na výbornou a Olomouci tak odskakujeme v tabulce o pět bodů!“ zhodnotil průběh utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu