19.09.2017, Miroslav Fuks

Víkend otců v Jihlavě nabídne zábavu pro celou rodinu!

Víkend otců v Jihlavě nabídne zábavu pro celou rodinu!Nedělní souboj FC Vysočina vs. Baník Ostrava nabídne řadu lákadel pro celou rodinu! Duel totiž bude součástí tradičního projektu HET ligy s názvem Víkend otců! Vezměte své blízké na ligový fotbal, využijte výrazně zvýhodněného vstupné do rodinného sektoru a udělejte si prima podvečer nejen se svými dětmi!

 

„Moc bychom si přáli, aby si malí i velcí fanoušci z nedělního důležitého zápasu odnesli nejen příjemnou vzpomínku na vydařené a emocemi nabité fotbalové utkání, ale též zážitky ze tří skvělých nafukovacích atrakcí, originální snímek z fotokoutku, klubové samolepky, balónky či ozdobu tváří v klubových barvách. Těší nás, že si na stadión nacházejí cestu všechny věkové vrstvy příznivců a uvědomujeme si, že láska k fotbalu, vztah ke klubu a fanouškovství se dědí z generace na generaci. Víkend otců velmi vítáme, neboť ve vývoji a výchově fotbalistů i fanoušků hrají zásadní roli právě jejich tatínkové,“ okomentoval zapojení FC Vysočina do projektu tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

Lákadla Víkendu otců

  • trojice bezplatných nafukovacích atrakcí společnosti E.ON v areálu stadiónu - horolezecká stěna, skákací hrad a branka s měřičem rychlosti střely!
  • profesionální fotokoutek vám od 16:30 hodin zdarma zajistí originální snímeček z ligového utkání a Víkendu otců do rodinného alba - u vstupu do sektoru B1 (horní rohový objekt - "náměstíčko")
  • zdarma nafukovací balónky - od 16:30 hodin u vstupu do sektoru B1 (spodní rohový objekt)
  • hosteska bude dětem v areálu stadiónu rozdávat drobné dárečky a malovat jim klubové barvy na tvář

Rodinné vstupné

Běžné vstupenky na atraktivní zápas proti Baníku Ostrava jsou v prodeji za 150 Kč, ovšem rodinné vstupenky nabízíme v rámci projektu Víkend otců výrazně snížené. Vše o variantách pořízení vstupenek naleznete TADY. Upřesnění vstupného do rodinného sektoru B5 na nové tribuně:

  • 1 dospělý + 2 děti do 15 let: dohromady jen 170 Kč!
  • 2 dospělí + 2 děti do 15 let: dohromady jen 250 Kč!

Přijďte na stadión v předstihu, abyste si program a výhod Víkendu otců maximálně užili!

Partnery Víkendu otců FC Vysočina jsou společnosti:

Fotografie z loňského Víkendu otců - ZDE

Podívejte se, jak proběhl jeden Víkendu otců na stadiónu FCV!

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu