29.09.2017, Miroslav Fuks

FC Vysočina: Smlouva pro Matúše Marcina

FC Vysočina: Smlouva pro Matúše MarcinaDvě branky v posledním zápase Juniorské ligy symbolicky ohlásily comeback Matúše Marcina do kádru FC Vysočina! Tento návrat byl nyní také administrativně uzavřen. Teprve třiadvacetiletý slovenský ofenzivní hráč do Jihlavy přišel na podzim 2013, ovšem následné čtyři roky z velké části vyplnily trable s kotníky. Marcina však touha využít svůj nesporný fotbalový talent a prosadit se v profesionálním fotbale neopustila ani po sérii zranění, operací a rekonvalescencí. Před měsícem se naplno zapojil do tréninkového procesu a dnes v FC Vysočina podepsal novou smlouvu.

 

„Matúš má za sebou fyzicky a hlavně psychicky velmi náročné období. Podle všeho z něj vyšel posílen, což dokázal tím, v jaké kondici a formě se před nedávnem zapojil do tréninkového procesu prvního týmu a jaké výkony předváděl v zápasech  juniorky. Jasně ukázal, že má předpoklady a schopnosti být součástí našeho týmu. Věříme v jeho silnou vůli, charakter a bojovné srdce a doufáme, že jeho dřina bude odměněna prvoligovými starty a góly v našem dresu,“ okomentoval podpis nové smlouvy ředitel klubu Jan Staněk.

Matúš Marcin (nar. 6.4.1994) je odchovancem prešovského fotbalu a dřívějším stabilním členem slovenských mládežnických reprezentací. V létě 2013 přestoupil do FC Vysočina, ale v týmu nenašel stabilní místo a záhy putoval na vydařené podzimní hostování v Banské Bystrici. Po návratu do Jihlavy se rozjelo jeho zdánlivě nekonečné trápení s vazy v kotnících. To mu dosud umožnilo pouhých 7 startů v jihlavských barvách. V současné době je však připraven na nový start své fotbalové kariéry!

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu