05.12.2006, iDnes.cz - Jan Salichov

Posily? Vysočina myslí na Pešku i na Kopice

Posily? Vysočina myslí na Pešku i na KopiceJihlava - Stejně jako hráči úspěšného druholigového klubu má v současnosti plné ruce práce i ředitel FC Vysočina Zdeněk Tulis. „Mám tady toho mnoho, ale můžete se ptát,“ reagoval na včerejší telefonát jihlavský šéf.

 
Jeho hlavní prioritou před zahájením jarní části soutěže je bezesporu udržení nejlepšího kanonýra druhé ligy, českobudějovického hosta Petra Faldyny. „Jednání o jeho příchodu stále probíhají, zatím se to nijak nepohlo,“ prozrazuje Tulis.

Co se naopak podařilo dotáhnout do úspěšného konce, to je nový kontrakt obránce Pavla Bartoše. „Pavel u nás prodloužil smlouvu o další rok,“ hlásí jihlavský ředitel.

Smlouva však končí i dalším dvěma hráčům základní sestavy, brankáři Branislavu Rzeszotovi a krajnímu bekovi Michalu Demeterovi. „K jednání s těmito hráči se budeme vracet v pátek,“ říká Tulis.

Vysočina by však do svých řad přivedla i dva bývalé hráče, kteří v létě zamířili do prvoligových klubů, kde však dosud příliš neuspěli.

Větší pravděpodobnost, že znovu oblékne jihlavský dres je u olomouckého útočníka Vladimíra Pešky. „Jeho příchod je velmi nadějný. Ale bohužel, Olomouc žádá ještě nějakou kompenzaci,“ upřesňuje Tulis, který oslovil i pražskou Spartu ohledně obránce Milana Kopice.

„Tam je ale předpoklad, že půjde do přípravy A mužstva,“ očekává Tulis. „Pokud by se však do kádru áčka nedostal, nějaká šance na jeho příchod by tam snad byla.“

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu