07.10.2017, Redakce

Významným partnerem FC Vysočina se stala společnost dm drogerie markt

Významným partnerem FC Vysočina se stala společnost dm drogerie marktSpolečnost dm drogerie markt s.r.o., která je jedničkou na českém drogistickém trhu a v letošním roce v Česku slaví 25. narozeniny, spojila své jméno s fotbalovým klubem FC Vysočina. Stala se jedním z významných partnerů nejen jihlavského prvoligového týmu, ale i mládežnických družstev. Nové roční partnerství bylo zpečetěno právě nyní, uprostřed probíhající podzimní sezóny.

 

„Z navázané spolupráce jsem nadšený. Získání takto významné společnosti, jakou je nepochybně dm drogerie markt, do našeho partnerského týmu, je vhozenou rukavicí i dalším společnostem z Vysočiny, které s naší podporou váhají. Nesmírně si vážíme každého partnera, který nás podpoří a tím také podpoří celý fotbal na Vysočině. Bez podpory podnikatelských leadrů regionu bychom nemohli zabezpečit naši sportovní činnost a výchovu více než 350 dětí, o které se staráme. Značce dm drogerie markt gratulujeme k pětadvacátému výročí působení na českém trhu a moc si přejeme, abychom přispěli k posílení a zviditelnění její značky a abychom pomohli ukázat, kolika lidem dává práci a jak velká je její důležitost pro náš region“ zdůraznil Jan Staněk, ředitel FC Vysočina..

Společnost dm drogerie markt v České Republice začala působit v roce 1992 a svou první prodejnu otevřela již v roce 1993 v Českých Budějovicích. Společnost dm tak v průběhu roku 2017 slavila 25 let působení na českém trhu a oslavy zatím nekončí. Dnes má dm Česká republika více než 220 prodejen po celé zemi. Její centrála sídlí v Českých Budějovicích a logistické centrum v Jihlavě v Červeném Kříži. V celé České republice tak dm nabízí přibližně 2700 pracovních míst.

dm na Jihlavsku

Díky umístění logistického centra se dm na Jihlavsku profiluje také jako velmi významný zaměstnavatel. Aktuálně zde zaměstnává 360 spolupracovníků od dělníků, přes administrativu po vedoucí pozice. V letním období je nabídka pracovních pozic rozšířena o přibližně 100 brigádníků. Kromě logistického centra v Jihlavě zde sídlí i tři prodejny dm (v ulici Benešova, v City Centru a VUC u Kauflandu), ve kterých mohou zákazníci nakoupit produkty péče o zdraví, krásu i domácnost té nejvyšší kvality. Svůj nákup pořídí navíc zákazníci dm díky dm dlouhodobým cenám celkově vždy výhodně.

Filozofií dm je nabízet svým zákazníkům kromě klasického drogistického zboží také to, co potřebují pro své zdraví a aktivní životní styl.
Proto se dm nyní stala hrdým fanouškem fotbalového týmu FC Vysočina Jihlava a přeje si, aby díky materiální podpoře určené pro sportovce hráči získali novou energii pro dosahování těch nejlepších výkonů.

Máte zájem pracovat v dm, u stabilního zaměstnavatele na trhu a využívat všech výhod s tím spojených? Kontaktujte nás


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu