24.10.2017, Barbora Kuželová

Prodejní síť Dům barev navýšila podporu FC Vysočina!

Prodejní síť Dům barev navýšila podporu FC Vysočina!Síť Dům barev, která je součástí skupiny PPG DECO CZECH, uzavřela spolupráci s FC Vysočina Jihlava a zařadila se tak mezi partnery a zároveň také fanoušky dlouhodobě nejúspěšnějšího fotbalového klubu v Kraji Vysočina.

 

Své jméno spojila společnost s FC Vysočina již v minulosti, v současnosti se ale jedná o mnohem širší spolupráci. ,,Se sítí Dům barev jsme navázali spolupráci v uplynulém soutěžním ročníku. Velice mne těší, že se nám ji pro aktuální prvoligovou sezónu podařilo nejen prodloužit, ale i výrazně navýšit. Moc si tohoto vstřícného kroku vážíme a těšíme se na to, že budeme mít možnost přispět ke zviditelnění značky prodejen Dům barev, které jsou provozovány po celém Česku,“ vyjádřil se ředitel FC Vysočina Jan Staněk.

Dům barev je největší specializovaná síť prodejen barev, lazur, laků i malířského náčiní. Po celé republice se nachází celkem 110 prodejních míst s jednotným sortimentem, aby tak mohli zákazníci najít své oblíbené zboží na každé prodejně. Síť prodejen Dům barev má vlastní webové stránky www.dumbarev.cz, kde je sortiment velmi přehledně rozlišen a zákazník tak může vyhledat vhodný produkt podle zadaných specifikací a také se může inspirovat mnoha články, které zde nalezne. Na všech prodejních místech sítě Dům barev se nachází tónovací automat, který je schopen namíchat jakýkoliv z více než 20 000 odstínů barev.

Prodejna Dům barev v Jihlavě byla otevřena v květnu roku 2009 a je v současné době jednou ze šesti provozoven v Kraji Vysočina. Pro své zákazníky je otevřena Po – Pá od 7.00 – 17.00 hod a také So od 8.00 - 11.00 hod na adrese Romana Havelky 4. V jejím širokém sortimentu jsou k nalezení mimo jiné takové značky, jako je například Primalex nebo Balakryl, které patří mezi vůbec nejprodávanější nátěrové hmoty v České republice. Samozřejmostí je odborné poradenství prostřednictvím prodejního personálu, který je připraven vždy s ochotou poradit s výběrem vhodného produktu a na počkání namíchat fasádní barvy, auto laky, syntetické a vodou ředitelné emaily či lazury. Zboží je na prodejně viditelně označeno a uspořádáno dle jeho použití do několika kategorií, díky čemuž se zákazník velmi rychle zorientuje. Pokud by si ale nebyl zcela jist svým výběrem, odborníci z Domu barev v Jihlavě si poradí i s tím nezapeklitějším přáním.

Dům barev vnímá partnerství s FC Vysočina jako velice dobrou příležitost vzhledem k velkým úspěchům klubu a věří, že si i nadále povede stejně dobře jako doposud.

www.dumbarev.cz

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu