23.10.2017, Petr Chudoba

U19: Vítězství proti Baníku

U19: Vítězství proti BaníkuStarší dorostenci přivítali na domácí půdě Baník. Velice kvalitní výkon, kdy Baník jasně přehrávali, potvrdil v úvodu dvěma góly v rozmezí tří minut Šteffl. Ke konci poločasu se ještě prosadil Lorenc. Ve druhém poločase už žádný gól nepadl a tak mohli dorostenci Vysočiny slavit další výhru, tentokrát 3:0!

 
FC VysočinaFC Vysočina
13.kolo, sobota 21.10.2017, 12:00
3:0
(3:0)
Ostrava BOstrava B
 

Góly: 12. Šteffl, 15. Šteffl, 42. Lorenc
ŽK: 41. Křišťál, 73. Pavlas, 78. Křišťál – 28. Dziuba, 74. Krakovčík, 77. Šenkyřík
ČK: 78. Křišťál
Diváci: 50
FC Vysočina: Duba – Svoboda T., Křišťál, Mikuška, Řezáč (45. Lokvenc, 60. Pejřimovský) – Urbánek, Pavlas – Křivánek (80. Malata Mir.), Šteffl (64. Šrámek), Matulka – Lorenc (72. Havlín).
 

Komentář

 „V první půli jsme předvedli opravdu kvalitní výkon. Baník jsme jednoznačně přehráli a ke třem vstřeleným brankám jsme ještě mohli přidat další tři čtyři. Ve druhé půli jsme si již moc šancí nevypracovali. Hra se celkově odehrávala spíše ve středu hřiště. V jedné jasné brankové příležitosti nás podržel Duba, v jedné naší stoprocentní šanci nepřekonal výborného brankáře Baníku střídající Malata.  Hlavně za první půli si naši hráči zaslouží pochvalu. Výkon ve druhé půli již postrádal větší kvalitu a rychlost. Ale i tak jsme spokojení. Vážíme si výhry a zisku tří bodů proti kvalitnímu soupeři!“okomentoval průběh utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu