26.10.2017, Miroslav Fuks

Kottink: Od vedení míče jsme se přesunuli k točení míče

Kottink: Od vedení míče jsme se přesunuli k točení míčeFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na společnost SB Corporation, která se nejen v Jihlavě stala nepřehlédnutelnou díky svým videím, fotografiím, grafickým pracím, webům a dalším počinům z oblasti designu. Dotazy jsme položili panu Jaroslavu Kottinkovi, jednomu ze zakladatelů firmy.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
S FC Vysočina spolupracujeme už druhým rokem a stále se snažíme spolupráci rozšiřovat. Všechno začalo vytvářením promo videa, a postupně se angažujeme v dalších oblastech reklamy, aby se co nejvíce služeb řešilo na jednom místě, což je výhodné pro obě strany.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
V Jihlavě jsou fotbal a hokej divácky nejnavštěvovanější sporty a pro kamery a foťáky jsou zase vizuálně atraktivní. Neustále hledáme nové výzvy a pak vedle našich klientů pozorujeme, jaký vliv má naše práce na veřejné mínění. Jednou větou, milujeme to co děláme.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Dříve jsme hráli aktivně fotbal téměř všichni, byli jsme každý den za panelákem v hloučku nejlepších kamarádů a soutěžili o papírové medaile. Dnes se pro nás z fotbalu stal takový rekreační koníček, a od vedení míče jsme se plynule přesunuli k točení míče :)

Navštěvujete utkání FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Pravidelně zápasy bohužel nenavštěvujeme.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Na stadionu FC Vysočina bychom uvítali zpět jihlavského odchovance Standu Tecla, který byl pro jihlavský fotbal velkým přínosem.

Partnerem rubriky je restaurace TŘI KNÍŽATA, kterou naleznete na Masarykově náměstí v Jihlavě

o společnosti SB Corporation

Společnost SB Corporation založili v roce 2012 bratranci Jarda Kottink a Jarda Šetek. Po čase se k nim přidal webový designér a fotograf Lukáš „Kenji“ Vrábel a video editor Michal Vacek. Za dobu svého působení si společnost vytvořila portfolio stálých spokojených klientů, kteří se vrací, spolupracují a vyvíjí společně s námi. Naše práce nekončí odevzdáním finálního produktu. Vždy jsme rádi když se s námi podělíte o to jak Vám naše služby pomohly. Každý z nás potřebuje motivaci k tomu, aby se neustále zlepšoval každým dalším projektem. Nenechte se omezovat ničím jiným, než svou vlastní fantazií. O tom je SB Corporation.

www.sbco.cz

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu