19.12.2006, Miroslav Fuks

Faldyna bude na Vysočině rok hostovat s opcí na přestup

Faldyna bude na Vysočině rok hostovat s opcí na přestupFanoušci FC Vysočina dnes dostali ten nejlepší dárek pod stromeček. Ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis uzavřel jednání s vedením Dynama České Budějovice a dotáhl roční hostování kanonýra Petra Faldyny! To skončí 31. prosince 2007 a poté může FC Vysočina uplatnit opci na přestup současného nejlepšího střelce II. ligy.

 
„Jsme rádi, že se celou poměrně dost komplikovanou záležitost podařilo dotáhnout do konce ještě před začátkem zimní přípravy. Tento transfer se zařadí k nejdražším v historii klubu,“ uvedl ředitel Tulis. Ten se netají svým zájmem posílit tým usilující o návrat do nejvyšší soutěže i na dalších postech. V minulých dnech prezentoval svůj zájem o útočníka Pavla Simra a dále hledá vhodné hráče na post stopera, defenzivního záložníka a levého obránce.

„Jednání o mém setrvání v Jihlavě se rozběhla ještě před koncem podzimní části. Jsem moc rád, že vše dopadlo podle mých představ a že budu na jaře součástí týmu usilujícího o postup do Gambrinus ligy. Potěšila mne i skutečnost, že mé hostování není pouze půlroční, ale roční s opcí na přestup. Dává mi to jasnou perspektivu pro nejbližší budoucnost. Ta už v Českých Budějovicích nebyla,“ řekl k uzavření transferu Petr Faldyna, který vánoční dovolenou tráví s přítelkyní a s rodinou. „Na dovolenou se nikam nechystáme. Potřebuji si především zcela doléčit menší problém s kolenem, který mne trápil od konce podzimu. Mému zapojení do prvního tréninku zimní přípravy by nemělo nic bránit.“

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu