08.01.2007, Miroslav Fuks

Trenér Bokša nemohl před prvním tréninkem dospat

Trenér Bokša nemohl před prvním tréninkem dospatVánoční přestávka přišla všem členům kádru a realizačního týmu FC Vysočina velmi vhod. Zároveň se však bez výjimky těšili na první fotbálek v letošním roce, což odpočatí hráči na umělé trávě jasně dokázali. Spolu s velmi příjemným počasím si před startem náročné zimní přípravy nemohli více přát.

 
Trenér Milan Bokša velmi kvitoval, že si od 15. prosince konečně mohl vzít dovolenou. „O svátcích jsem si maximálně odpočinul. Čas jsem trávil zejména s rodinou a setkal jsem se s řadou kamarádu, trenérů a spolužáků. Užíval jsem si procházky po vánoční Praze. V posledním týdnu jsem se už připravoval na úvod zimní přípravy a byl jsem v kontaktu s vedením klubu ohledně posílení kádru pro jaro. Na první trénink jsem se velmi těšil a musím přiznat, že jsem před dnešním dnem nespal úplně klidně,“ řekl nám v dobré náladě jihlavský kouč.

Odpočinku, doléčení šrámů, návštěvám příbuzných a rodině se věnovali i jihlavské opory Ivo Svoboda, Petr Faldyna a Petr Vladyka. Náročnější program měl stoper Ondra Šourek, který dovolené využil k pilnému studiu a absolvování některých zkoušek. Přesto na nikom nebylo znát zklamání, že pohoda končí a začíná fotbalisty nemilovaná zimní dřina. „Zimní přípravu jednoduše potřebujeme. Kondičně z ní budeme žít více než celé jaro. A to bude z našeho pohledu nesmírně důležité, protože bychom se na jeho konci chtěli radovat z návratu do nejvyšší soutěže,“ shrnul názor všech hráčů Ivo Svoboda.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu