21.12.2017, Miroslav Fuks

Gol podzimu? Trefa Honzy Závišky!

Gol podzimu? Trefa Honzy Závišky!Od 8. prosince na klubovém webu vůbec poprvé probíhalo hlasování o nejhezčí gól podzimu v podání fotbalistů FC Vysočina. S využitím videí, které nabízí web iSport.cz, jste vybírali z pěti krásných tref. Vítězný se stal přesný volej Honzy Závišky z listopadového utkání proti Liberci, jenž získal 53% hlasů!

 

Druhou nejpovedenější brankou dle hlasování návštěvníků webu byl zvolen povedený slalom Jirky Klímy v Teplicích (22% hlasů) a bronz náleží žonglérskému kousku Pavla Dvořáka z duelu proti Dukle Praha (13% hlasů).

Připomeňme si, jak Honza Záviška svoji parádní trefu okomentoval bezprostředně po utkání: "Davis unikl po levém křídle, počkal si na můj náběh a poslal mi na penaltu přesný centr. Snášel se tak, že jsem hned věděl, že budu pálit z voleje. Jsem šťastný, že mi to tam tak krásně a přesně k tyči spadlo. Ke gólu mi dost pomohlo seběvědomí, které jsem nabral o dvě minuty dříve, kdy jsem zvýšil na 2:1 a připsal jsem si premiérovou branku v lize."

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu