22.01.2018, Redakce

FCV hledá partnera(y) televizního duelu proti Slavii!

FCV hledá partnera(y) televizního duelu proti Slavii!V sobotu 17. února 2018 vstoupí fotbalisté FC Vysočina Jihlava do jarní části fotbalové sezóny, když v domácím utkání od 16:30 hodin nastoupí proti soupeři z nejatraktivnějších – Slavii Praha. Duel 17. kola HET ligy bude vysílán v přímém přenosu na televizním kanálu ČT2.

 

Z mnoha sportovních důvodů se bude jednat o mediálně velmi sledované utkání. Tištěná i internetová média budou o zápase informovat řadu dnů dopředu a stejně tak i nejméně další týden po jeho odehrání budou veřejným prostorem kolovat fotky a videa z tohoto duelu. „Náš klub se proto rozhodl oslovit široké spektrum významných firem i za hranicemi Kraje Vysočina a nabídl jim za velmi zajímavých podmínek možnost stát se partnerem tohoto utkání. Potenciální partneři tak mají možnost získat výraznou visibilitu a marketingovou prezentací před utkáním, v jeho průběhu a i v následujících dnech po jeho odehrání. Mimo řady doprovodných aktivit a forem zviditelnění nabízíme umístnění loga a jména partnera utkání na nejlukrativnější prostor – přední stranu dresů našeho týmu,“ okomentoval tento krok ředitel klubu Jan Staněk.

Šéf FC Vysočina dále doplnil: „Další formy propagace zahrnují umístnění loga partnera utkání na trika během rozcvičky fotbalistů, kšiltovky během televizních rozhovorů či dynamickou reklamu na LED perimetrech podél hrací plochy proti záběrům televizních kamer. Odhadovaná sledovanost přímého přenosu se pohybuje od 200 tisíc do 500 tisíc diváků. Lákavý bonus snad představuje fakt, že dresy s logem budou ponechány po utkání k dispozici partnerovi, přičemž náklady na jejich vyhotovení půjdou za klubem.“

Zaujala Vás tato netradiční možnost a nabídka? Bližší informace a podrobnosti Vám rád sdělí ředitel klubu Jan Staněk – e-mail: jan.stanek@fcvysocina.cz, tel.: 737 689 357.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu