22.01.2018, Petr Chudoba

Starší dorostenci odehráli venkovní dvojzápas na půdě Pardubic

Starší dorostenci odehráli venkovní dvojzápas na půdě PardubicV probíhající přípravě na důležitou jarní část sezóny sehráli starší dorostenci kategorie U19 a U18 utkání v Pardubicích. První utkání vyhráli dorostenci U19 díky brankám Šteffla 2:0. Ve druhém utkání dorostenců U18 padla pouze jedna branka, kterou vstřelil Trnka a tak Vysočina vyhrála i druhé utkání, tentokrát 1:0.

 
PardubicePardubice
přát., sobota 20.1.2018,  
0:2
(0:1)
FC Vysočina U19FC Vysočina U19
 

Góly: 43. a 66. Šteffl
Diváci: 0
FC Vysočina U19: Jágrik – Křišťál, Trojánek, Pejřimovský, Řezáč – Pavlas (45. Trnka L., 72. Vrba) – Svoboda T., Šteffl, Svoboda A., Havlín – Křivánek.
 

Komentář

 „V prvních patnácti minutách jsme byli aktivnější a mohli jít do vedení po hlavičce Křišťála, která však skončila na břevně domácí brány. Další dvě šance měl Křivánek, který v koncovce bohužel nebyl dostatečně razantní. Následně se hra vyrovnala, ale hrálo se spíše uprostřed hřiště s minimem šancí. Největší šanci měli domácí zhruba pět minut před koncem první půle. V té nás podržel svým zákrokem Jágrik a vytěsnil střelu na rohový kop. Po jeho rozehrání se nám vydařil rychlý protiútok, který skončil gólem díky Štefflovi, který využil zaváhání domácího brankáře a dorazil vypadnutý míč po centru do prázdné branky. Úvod druhé půle patřil více Pardubicím, které zrychlily hru a přidaly v napadání a v osobních soubojích. Tento domácí nástup jsme naštěstí zvládli. Po jeho opadnutí se nám vydařila útočná akce, ve které Adam Svoboda našel nabíhajícího Šteffla, který se již podruhé gólově prosadil a upravil na konečných 0:2. Myslím, že jsme měli více šancí. Hráli jsme celkem dobře organizovaně a směrem dopředu rychle a přímočaře. Z tohoto pohledu jsme vyhráli zaslouženě!“ řekl k přípravnému utkání trenér Průša.

Druhé utkání: Pardubice U18 - FC Vysočina U18 0:1 (0:1)

 
Zápasy
2.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:0
16.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 0:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu