16.01.2007, Miroslav Fuks

Podpořte FC Vysočina v anketě „Sportovec okresu Jihlava“!

Podpořte FC Vysočina v anketě „Sportovec okresu Jihlava“!V nominaci tradiční ankety Jihlavských listů pro VII. ročník ankety o nejlepšího sportovce okresu Jihlava za rok 2006 je hned několik zástupců barev FC Vysočina. V nominaci jednotlivců figurují střední záložníci Michal Lovětínský a Petr Vladyka, mezi nabízenými trenéry jsou zařazeni pánové Milan Bokša a Lumír Fikes a mezi kolektivy samozřejmě nechybí druholigový tým FC Vysočina Jihlava.

 
Vyhlášení vítězů čtenářské ankety Jihlavských listů a nejlepších sportovců dle mínění RS ČSTV, DDM Jihlava a města Jihlava proběhne na slavnostním Galavečeru 22. února v Horáckém divadle v Jihlavě.

Jak hlasovat?

Na kupon z Jihlavských listů vypište jméno vámi vybraného sportovce v každé z kategorií a vyplněný lístek doručte nejpozději do 4. února 2007 do redakce Jihlavských listů, Čajkovského 35, 586 01 Jihlava.

Hlasovat můžete i prostřednictvím SMS, a to ve formě JL SPJ jméno jednotlivce, název kolektivu (včetně disciplíny), jméno trenéra, na číslo 900 09 03. Cena jedné SMS je 3 Kč.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu