08.05.2018, Miroslav Fuks

Točík: Doufám, že se nám Spartu podaří znovu porazit

Točík: Doufám, že se nám Spartu podaří znovu porazitFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na firmu MT AUDIO, která náleží mezi nové partnery jihlavského fotbalu. Dotazy jsme položili přímo jejímu majiteli Marku Točíkovi.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
Studio MT AUDIO podporuje FC Vysočina prakticky hned od svého vzniku. I když dá se říci, že déle. Neboť zvukové pozvánky na zápasy FC Vysočina jsem vyráběl i v dobách mého dvacetiletého působení v komerčním rádiu.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Je to hrdost a čest být spojován s prvoligovým fotbalovým týmem na Vysočině

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Fotbal jsem aktivně nehrál. Pouze o prázdninách u babičky. Zajímavé  na tom je, že moje babička žila v Náměšti nad Oslavou, hned v ulici u fotbalového hřiště. Takže jsem svoje prázdninové „čutání“ provozoval na stejném hřišti jako někdejší hráč FC Vysočina Michal Rabušic. Dodnes si pamatuji, jak nás správce hřiště vyháněl ven. :-)

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Bohužel, zápasy FCV pravidelně nenavštěvuji, ale samozřejmě výsledky pečlivě sleduji.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Popravdě řečeno je moc neregistruji.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v tomto ročníku?
Tak vzhledem k tomu, že se pohybujeme na konci tabulky,  moc důvodů ke spokojenosti není. Ale zase chápu, že v porovnání s rozpočty jiných velkoklubů je velký úspěch i to, že se FC Vysočina tak dlouho drží v nejvyšší soutěži a doufám, že se udrží.

Který zápas se Vám nejvíce líbil a který Vás naopak nejvíce rozladil?
Radost jsem měl z prvního jarního zápasu se Slavií Praha. To byl vůbec sportovně vydařený den. Na olympiádě v ten den hokejisté porazili Kanadu, Ester Ledecká vyhrála zlato v Super-G a Jihlava porazila Slavii. Vůbec vstup do jarní části soutěže byl velmi vydařený. A rozladí mě každý prohraný zápas, zvláště pak ten, kdy Jihlava vede a vedení se nepodaří udržet.

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Tak úplného oblíbence nemám, ale líbí se mi Till Schumacher, možná je to i tím jménem. :-)

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu?
Tipovat je těžké, ale vzhledem k tomu, že se před rokem podařilo v tuto dobu Spartu porazit, tak doufám, že se to podaří i v pátek.

o společnosti MT AUDIO

Společnost Nahrávací studio  MT AUDIO vzniklo v Březnu 2017, ale jeho počátky se datují až do roku 1996. V té době jsem začal pracovat jako zvukař a poté jako vedoucí produkce v nejúspěšnějším komerčním rádiu na  Vysočině.

Studio MT AUDIO se zabývá převážně výrobou reklamních spotů. Samozřejmostí je i tvorba textu pro Váš reklamní spot a možnost zprostředkování odvysílání ve Vámi vybraném médiu.  Dále nabízí jakékoliv úpravy a střihy hudby k módním přehlídkám, tanečním vystoupení, ozvučení Vašeho videa a podobně. Z další služeb také možnost převodu starších nahrávek z MD a DAT digitální cestou do nových formátů.

Studio MT AUDIO úzce spolupracuje s profesionální scénou Horáckého divadla a s dalšími profesionálními scénami v republice, což umožňuje využívat rozsáhlou databázi hlasů.

Zároveň studio MT AUDIO  spolupracuje  se společnostmi SB CORPORATION a VYSOČINA MEDIA, které velmi profesionálně zvládnou další Vámi požadované služby v oblasti eventu, marketingu a reklamy (foto, video, web, logo, akce „na klíč“ atd.)

www.mtaudio.cz

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu