10.05.2018, Redakce

V PETEXu umí ušít špičkové pracovní oděvy i na míru

V PETEXu umí ušít špičkové pracovní oděvy i na míruUž od roku 1992 nabízí jihlavská společnost PETEX pracovní a myslivecké oděvy, padnoucí doslova na každou postavu. Tradiční český výrobce oděvy v té nejvyšší kvalitě vyrábí ve vlastní dílně. A tradičně podporuje FC Vysočina Jihlava!

 

Stavebnictví, strojírenství, zdravotnictví, potravinářství, lesnictví i gastro provozy, tam všude se uplatňují kvalitní a moderně řešené pracovní oděvy PETEX. Česká výrobní a prodejní firma si zakládá na 100% kvalitě zpracování, používá širokou škálu špičkových materiálů. „Vědomí, že se zákazník na naše oblečení i doplňky může spolehnout, je pro nás zásadní. Děláme to, čemu rozumíme,“ říkají jednatelé společnosti.

Naše šikovné švadlenky ušijí oblečení přímo na míru, a to včetně nestandardních velikostí. Všechny střihy společnost také archivuje. Oblíbené kalhoty, bundy, košile či cokoli jiného tak umíme i po letech pro svého zákazníka snadno vytvořit znovu, třeba i v jediném kusu.

Svou činností navazujeme na dlouhou rodinnou tradici. Postupně jsme rozšířili svou činnost o velkoobchodní a maloobchodní prodej osobních ochranných pracovních pomůcek, provozujeme  e-shopy petex-jihlava.cz a mysliveckeodevy.cz.

Své služby nabízíme zákazníkům v moderním rekonstruovaném areálu U Pivovaru 13 v Jihlavě. Ve výrobní dílně a ve dvou prodejnách zde v současnosti pracuje bezmála padesátka zaměstnanců. Uplatnění tu nacházejí i lidé se sníženou pracovní schopností, zaměstnanci společnosti Invalitex.

Společnost PETEX využívá velkoskladové prostory pro firemní zákazníky v Jihlavě, Na Dolech. Společnost se pravidelně věnuje také benefiční činnosti, podporuje plesy a tradičně spolupracuje s FC Vysočina, protože chce podporovat sportovní klub a fandíme fotbalu.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu