14.06.2018, Miroslav Fuks

Fotbalisté FCV v pondělí 18. června zahájí letní přípravu

Fotbalisté FCV v pondělí 18. června zahájí letní přípravuTři týdny po smutném sestupu z nejvyšší soutěže se na stadiónu v Jiráskově ulici znovu sejdou fotbalisté FC Vysočina. Náročné tréninkové dávky začnou polykat od pondělí 18. června, přičemž po pěti týdnech přípravy vyběhnou k prvnímu duelu ve Fortuna národní lize.

 

FC Vysočina plánuje během letního bloku odehrát sedm přípravných duelů. Už ve středu 20. června čeká jihlavský tým velice náročná prověrka proti čerstvému mistru Slovenska – duel proti Spartaku Trnava bude sehrán v Rakvicích na Břeclavsku. Den poté Vysočina absolvuje nezbytné funkční a diagnostické testy na FTVS v Praze. Na domácí půdě se hráči v modrých dresech představí v sobotu 23. června, kdy na bedřichovském trávníku nastoupí proti třetímu celku uplynulého ročníku FNL – Pardubicím.

Druhý tréninkový den načne v úterý 26. června duel proti Jablonci, když střetnutí s účastníkem Evropské ligy proběhne ve středočeských Zbuzanech. A završí jej účast na tradičním turnaji o Perleťový pohár v Žirovnici, kde FCV v sobotu 30. června narazí na Duklu Praha a reprezentační tým Bahrajnu. Kvalitní soupeři na Jihlavu čekají i ve třetím týdnu letního bloku – ve středu 4.7. v Roudnici nad Labem proti Teplicím a v sobotu 7.7. v Mikulově proti nováčkovi nejvyšší slovenské soutěže – ŠFK Sereď.  Generálku na start Fortuna národní ligy obstará v sobotu 14. července zápas proti druholigovému Znojmu.

Program zápasů v letní přípravě včetně přípravných duelů juniorky - ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu