14.07.2018, Miroslav Fuks

Svědík: Soupeřům nabízíme velká okýnka v defenzivě

Svědík: Soupeřům nabízíme velká okýnka v defenzivěLetní příprava je u konce a do úvodní bitvy FCV ve FORTUNA:Národní lize zbývá osm dní. Po skončení předligové generálky jsme hovořili nejen s novým středním záložníkem Ondřejem Machučou, ale též s koučem Martin Svědíkem. Dotazy se samozřejmě netýkaly pouze dnešního přípravného utkání.

 

„Nejsem spokojený, protože soupeřům nabízíme velká okýnka v defenzivní činnosti celého mužstva. Platí to o středečním i dnešním utkání. Vlastními chybami jsme soupeři nabídli možnosti, jak přejít do rychlé přechodové fáze, nebo dokonce brankové příležitosti. Na můj vkus je těchto situací moc. Musíme do hráčů dostat více herní zodpovědnosti a disciplíny. Musíme přidat i na důrazu v soubojích a neřešit všechny situace pouze fotbalově. Dopředu jsme schopní se prosadit a máme ve hře spoustu dobrých momentů. Často je však výsledkem jen něco mezi šancí a finální přihrávkou. Nejsme schopní nadějnou situací vyřešit tak, aby skončila brankou. To nás trápí od sestupu z ligy, kdy jsme ztratili několik kvalitních ofenzivních hráčů. Zatím nejsme úplně kompaktní a mančaft není ve stavu, jaký bych si představoval,“ nebyl bezprostředně po závěrečném přípravném duelu spokojen kouč Martin Svědík.

Nabízíme ohlasy na Ježour TV: krom obsáhlého komentáře trenéra Martina Svědíka přinášíme také slova nové tváře v kádru FCV – středopolaře Ondřeje Machuči.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu