31.01.2007, Miroslav Fuks

Od čtvrtka se k Vysočině na soustředění připojí Peška

Od čtvrtka se k Vysočině na soustředění připojí PeškaVe čtvrtek 1. února se fotbalisté FC Vysočina podruhé představí v rámci základní skupiny Tipsport cupu. V odloženém utkání od 15:00 hodin změří síly s domácí prvoligovou Mladou Boleslaví. Trenér Bokša s největší pravděpodobností bude opět šetřit duo záložníků Pacholík – Malínek a určitě se bude muset obejít bez zraněného útočníka Šamánka. Toho v tomto utkání a po zbytek soustředění nahradí dodatečně povolený Vladimír Peška z juniorky.

 
„Pro čtvrteční duel s Boleslaví a pro sobotní s Hradcem Králové chci disponovat čtyřmi útočníky. Zvláště, když ještě nechci riskovat zařazení ne zcela zdravých Pacholíka s Malínkem. Věřím, že oba budou k dispozici pro sobotní zápas,“ uvedl trenér Milan Bokša, který zítra poprvé vyzkouší testovaného zlínského stopera Ditricha a počítá s tím, že jeden z gólmanů odchytá celý zápas. „Ve čtvrtek dopoledne nás čeká běžná tréninková fáze, ve které hráče určitě nebudeme šetřit na zápas. V odpoledním duelu proto opět budeme chtít rozložit zápasovou zátěž na více hráčů."

Pikantností turnajového utkání bude start exjihlavského Milana Kopice v mladoboleslavské sestavě.

Bokša si dosavadní průběh nymburského soustředění velice pochvaluje: „Vše probíhá perfektně a podle plánu. Trochu nám sice vadí uzavření bazénu, který prochází rekonstrukcí. Toto však dokonale vynahrazuje novinka v podobě čerstvě dokončené umělé travnaté plochy nejmodernějšího typu. Ideální je i počasí, které nijak nebrání výběhům v terénu.“

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu