07.08.2018, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Tak máme za sebou 14 dní od mého posledního úvodníku a zatím stále zůstáváme neporaženi. Nutno však říct, že to byla pěkná fuška. Pardubice nás hodně trápily, a i když vyložené šance neměly, byl to zápas do poslední chvíle otevřený a museli jsme být velmi ostražití až do konce.

 

Jak s Pardubicemi, tak i ve Znojmě se projevila také extrémní horka. Podle předpovědi by měla vydržet až do pátku. Pro ty z Vás, kteří se chystají v pátek na fotbal tak připomínám krém na opalování, ať nedopadnete jako náš trenér se spáleným nosem. To jsou ty jeho pověstné dlouhé tréninky…😊

Dělám si legraci, je správné, že je na hráče náročný  tréninku, ale také je učí, aby byli oni sami na sebe nároční. Jen pokud se zejména mladí hráči naučí sebekázni, mohou to někam dotáhnout.

Když se ještě vrátím k zápasu se Znojmem, musím poděkovat všem fanouškům, kteří tam byli s námi. Ukazují tím, že jako klub držíme pohromadě. Byl bych rád, kdyby s přibývajícími zápasy přibývali také fanoušci na domácím stadionu. Čím víc Vás bude, tím lépe se bude hrát a snad i dál vyhrávat. Doufám, že si to fanoušci zatím užíváte. Kluci si to užívat moc nemůžou, ti musí dál pokorně pracovat a zodpovědně jít utkání za utkáním, aby těch vítězství bylo co nejvíc. Pro ně určitě bude odměnou ten pocit, když se podaří vyhrát a když to bude před Vámi fanoušky.
FCV do toho!

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu