07.09.2018, Miroslav Fuks

Přijďte na sedmdesátku a užijte si duel bývalých hráčů FCV a Sparty!

Přijďte na sedmdesátku a užijte si duel bývalých hráčů FCV a Sparty!Od Spartaku po FC Vysočina! Nenechte si ujít velkou oslavu sedmdesátin svého oblíbeného klubu! V pátek 7. září se na jihlavském stadiónu můžete těšit množství atrakcí pro děti, autogramiádu, na netradiční Zápas snů a na hlavní bod programu, kterým bude zápas bývalých fotbalistů FC Vysočina z let 2000 až 2010 proti Spartě Praha!

 

Brány stadiónu se otevřou v 16:00 hodin, přičemž vstupné bude stanoveno na symbolických 50 Kč, přičemž celý výtěžek ze vstupného bude věnován na charitativní účely. Permanentky tentokrát nebudou v platnosti a děti do 130 cm budou mít samozřejmě vstupné zdarma. Vstupenky lze zakoupit též on-line.

Od 16:30 hodin bude na programu velmi netradiční utkání, kdy fotbalisté prvního týmu FC Vysočina ve velkém zápase nastoupí proti žákům kategorie U12 a U13. Ti si tak mohou naplnit sen o zápase s ligovými hráči na velkém fotbalovém stadiónu! V průběhu utkání bude v prostoru bufetu s pergolou probíhat autogramiáda fotbalistů FC Vysočina.

Po skončení „Zápasu snů“ se na hrací ploše stadiónu uskuteční nábor chlapců ročníků 2012 a 2013 do přípravek FC Vysočina. Každý účastník se může těšit příjemné sportovní protažení a na odměnu v podobě klubového trička.

Vrchol programu bude od 18:00 hodin představovat utkání starých gard FC Vysočina, kde tým budou tvořit bývalí hráči z let 2000-2010, proti Spartě Prahy. V dresu letenského klubu dorazí četné osobnosti prvoligových trávníků a známí reprezentanti – Martin Frýdek, Jiří Novotný, Marek Kincl, Petr Vrabec nebo Václav Budka. Mezi nimi bude i dvojice fotbalistů, kteří psali významnou kapitolu své kariéry i v Jihlavě  - legendární gólman Jaromír Blažek a kreativní středopolař Václav Koloušek.

V barvách staré gardy FCV se rýsuje velice zajímavá sestava. A to přesto, že se museli omluvit Petr Faldyna, Marek Jungr, Peter Krutý, Michal Vorel, Jan Vojáček či trenéři Karel Večeřa, Miloslav Machálek nebo Milan Bokša. Tým bývalých hráčů FC Vysočina povedou trenéři Karol Marko, Josef Vrzáček a Tomáš Jansa.

Brankáři: Jiří Bartoš, Branislav Rzeszoto
Obránci: Pavel Bartoš, Daniel Bratršovský, Robert Caha, Vladimír Hekerle, Michal Kadlec, Radek Sláma, Lubomír Slavík, Ondřej Šourek. Petr Tržil
Záložníci: Michal Veselý, Ivo Koníř, Michal Lovětínský, Jiří Malínek, Aleš Ryška, Ladislav Šebek, Petr Vladyka, Marek Zúbek
Útočníci: Aleš Hošťálek, Tomáš Kaplan, Tomáš Sedláček, Lukáš Staněk, Vladimír Vácha

Partnery akce jsou společnosti:

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu