07.09.2018, Miroslav Fuks

FCV posílí Nicolas Šumský, v jednání Samuel Šefčík

FCV posílí Nicolas Šumský, v jednání Samuel ŠefčíkS uzávěrkou přestupů je živo v kádru FC Vysočina. Do úspěšného konce bylo dotaženo hostování kreativního středopolaře Nicolase Šumského, jenž v Jihlavě bude hostovat do konce soutěžního ročníku. Na nejlepší cestě je příchod krajního či ofenzivního záložníka Samuela Šefčíka ze Slovanu Bratislava, jenž se už začal s týmem kouče Martina Svědíka připravovat.

 

Jednadvacetiletý krajní či ofenzivní záložník Samuel Šefčík (nar. 4.12.1996) se v pátek zapojil do tréninkového procesu s FC Vysočina a nastoupil i do „Zápasu snů“ proti jihlavským žáčkům U12 a U13. Odchovanec Interu Bratislava a Sence přestoupil do Slovanu Bratislava, kde se v průběhu ročníku 2015/16 propracoval do prvního týmu a začal sbírat první starty ve slovenské Fortuna lize i v evropských pohárech. V nejvyšší slovenské soutěži odehrál 21 utkání a vstřelil 2 branky. V současné době finišují jednání o jeho angažmá v FC Vysočina.

Čtyřiadvacetiletý kreativní středopolař Nicolas Šumský (nar. 13.11.1993) je bývalým mládežnickým reprezentantem Česka, který prošel akademiemi Monaca, Cannes, River Plate a Argentinos Juniors. V roce 2011 se vrátil do Česka, když přijal nabídku Bohemians. Během dvou ročníků nastoupil do 13 prvoligových zápasů. V letech 2013-2016 vystřídal dresy řady klubů včetně italské Parmy nebo Banské Bystrice, kde nastoupil do 15 utkání slovenské ligy. V létě 2016 zakotvil v druholigovém Frýdku-Místku, v němž dosud odehrál 51 zápasů a devětkrát skóroval. V létě se zapojil do přípravy s FC Vysočina a jeho angažmá se po menší prodlevě podařilo dotáhnout do úspěšného konce.

Nicolas Šumský

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu