28.09.2018, Miroslav Fuks

Krajní záložník Samuel Šefčík hráčem FC Vysočina

Krajní záložník Samuel Šefčík hráčem FC VysočinaAvizovaný příchod krajního či ofenzivního záložníka Samuela Šefčíka je realitou. Jednadvacetiletý slovenský fotbalista, jenž v uplynulém ročníku hostoval ze Slovanu Bratislava v Senici, s FC Vysočina podepsal jako volný hráč dvouletý kontrakt.

 

„Jsme rádi, že Samuelovo angažmá v FC Vysočina je konečně dotaženo. Po několikatýdenní administrativní bitvě je hráč konečně zaregistrován. Jsem za něj rád, protože to čekání už bylo pro něj dlouhé. Sam trenéry v tréninkovém procesu přesvědčil, že bude platnou součástí týmu a věříme, že zvýší konkurenci a údernost na pravé straně naší sestavy. Zároveň doufáme, že v něm získáváme zajímavého hráče pro budoucnost klubu,“ okomentoval Šefčíkův příchod ředitel klubu Jan Staněk.

Samuel Šefčík (nar. 4.12.1996) se zapojil do tréninkového procesu s FC Vysočina již na začátku září a od té doby čekal jeho transfer administrativního potvrzení ze strany dotčených asociací a ze strany FIFA. Odchovanec Interu Bratislava a Sence ještě v mládežnickém věku přestoupil do Slovanu Bratislava, kde se v průběhu ročníku 2015/16 propracoval do prvního týmu a začal sbírat první starty ve slovenské Fortuna lize i v evropských pohárech. Začátkem září 2017 odešel ze Slovanu na hostování do Senice, kde strávil zbytek uplynulého soutěžního ročníku. V nejvyšší slovenské soutěži odehrál 21 utkání a vstřelil 2 branky.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu