16.09.2018, Miroslav Fuks

Preisler: Doufám, že od teď už to bude jenom lepší

Preisler: Doufám, že od teď už to bude jenom lepšíLevý obránce Dominik Preisler v sobotu prožil premiéru ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE a zároveň i debut v dresu FC Vysočina. Bohužel, příjemné vzpomínky na domácí utkání proti Hradci Králové mít nebude. Jeho tým v důležitém duelu podlehl 0:1, on sám nestihl zabránit gólové střele Vlkanovy a navíc byl v závěru po druhé žluté kartě diskutabilně vyloučen, čímž byla výrazně otupena jihlavská snaha alespoň o vyrovnání. Jeho pozápasová slova to jednoznačně dokladují.

 

Je to tak. Nevyhráli jsme, ještě jsem dostal červenou a Hradec nám dal gól přese mne. Všechno špatně. Z mé strany určitě... Doufám, že od teď už to bude jenom lepší.

Dalo se inkasované brance nějak zabránit?
Viděl jsem, že Šumi jde do hlavy, ale míč přes něj proletěl na Vlkanovu. Ten si balón připravil na pravačku, já na něj vystoupil a on si míč ještě seknul doleva. Snažil jsem se jeho střelu blokovat, ale trefil mi ji mezi nohama na přední tyč.

A co tvé dojmy z výkonu týmu?
V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, kdy Hradec měl možná o něco více šancí. Stále jsme se snažili o naši hru, jenže ve druhém poločasu nám to už vůbec nešlo. Celá hra byla nějaká nabouraná, skoro nic nám nevycházelo. Příští zápas proti Vlašimi musíme nutně zvládnout a konečně znovu nastartovat vítěznou sérii. Jinak nám čelo tabulky, kde se chceme rozhodně pohybovat, uteče.

Už ses zapojil do týmu? Proběhla tvá aklimatizace v FC Vysočina?
Za nějakým devět dnů působení v Jihlavě jsem absolvoval určitý počet tréninkových jednotek a taktických porad. Intenzivně se snažím všechny poznatky a aspekty hry mého nového týmu pochytit, ale sám cítím, že to ještě chvíli bude trvat.

Jak jsi viděl situaci, po níž ti sudí Adámková udělila druhou žlutou kartu, a ty jsi musel pět minut před koncem hrací doby předčasně do kabin?
Myslím si, že rozhodně neměla být udělena. Jenže rozhodčí situaci takto posoudila. Přitom jsem šel do souboje se Zorvanem schválně se skrčenýma nohama, protože jsem si byl vědom své žluté karty. Stihl jsem odkopnout balón, on do mě nalítl a začal řvát. Přitom pak utkání bez problémů dohrál...

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu