23.09.2018, Miroslav Fuks

U19: Duel s Příbramí rozhodla jediná branka

Starší dorost U19 utrpěl druhou prvoligovou porážku v řadě. Na domácí půdě podlehl nejtěsněji 0:1 (0:1) osmému celku tabulky - Příbrami. Jihlavě po 7. kole náleží 10 příčka se ziskem osmi bodů.

 
FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, sobota 22.9.2018, 14:00, sestřih
0:1
(0:1)
PříbramPříbram
 
Branka: 27. Jílek
Diváci: 40
FC Vysočina: Lancman – Svoboda T., Crha, Pojezný, Havlín – Trinh, Svoboda A. (70. Malata Mir.) – Růžička (45. Lokvenc), Ritter (85. Točík), Křivánek – Šrámek.
Příbram: Trnka – Benda, Jelínek, Jílek, Janota (90. Kubík), Belej (64. Sirotek), Šíma, Vlček, Nezník, Puchmertl, Čížek (73. Ptáček).
 

Komentář

„V prvních třiceti minutách prokázala Příbram svoji herní kvalitu. Byla více na míči a moc nás do hry nepouštěla. Paradoxně jsme ovšem mohli jít do vedení my, když se podařila individuální akce Křivánkovi, po které se k zakončení dostal Ritter, jehož střela bohužel skončila na tyči. Z následného protiútoku jsme propadli v souboji uprostřed hřiště a následně jsme nezachytili průnikovou přihrávku, za což jsme byli potrestáni brankou. Od tohoto okamžiku jsme se již začali více dostávat do hry, ale nevytvořili jsme si žádnou gólovou příležitost. Z jedné střely jsme ještě do poločasu mohli inkasovat. Zachránila nás naše branková konstrukce. Ve druhé půli se obraz hry rapidně změnil. Hráli jsme velmi aktivně a tlačili se do pokutového území Příbrami. V několika momentech jsme potřebovali být v jiných prostorech a dostat se k odraženému či propadlému míči. Měli jsme tam zakončení hlavou, ale vždy nám chyběla razance nebo přesnost. Navíc nepřesný centr Lokvence, který nám hru ve druhé půli zcela jistě oživil, skončil na zadní tyči branky Příbrami. Hosté byli postupem času více a více nebezpeční v rychlých protiútocích do naší otevřené obrany. Nám se naštěstí vždy podařilo tyto situace zvládnout. Až do poslední minuty jsme tedy bojovali o vyrovnání. Toto se nám nepodařilo a po druhé za sebou jsme tak bez bodového zisku. Navíc jsme v obou zápasech vyšli gólově naprázdno. Pokud se v tomto nezlepšíme, tak nemůžeme pomýšlet na úspěch," řekl k utkání trenér dorostu U19 Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu