30.09.2018, Miroslav Fuks

Juniorka doma zkolabovala s Třincem

Juniorka doma zkolabovala s TřincemFotbal nemá logiku. Zatímco v sobotu Vysočina otočila duel v Třinci, tak v nedělním měření juniorů se situace obrátila. Přitom domácí měli utkání ve svých rukou a vedli 2:0 po brankách Turyny a Svatíka! Jenže v rozmezí 64. a 65. minuty inkasovali dvě branky a jejich nepochopitelný kolaps dokonal třetí gól ve Vízkově síti v poslední minutě zápasu.

 
FC VysočinaFC Vysočina
10.kolo, neděle 30.9.2018, 13:00, Jiráskova
2:3
(1:0)
TřinecTřinec
 

Góly: 33. Turyna, 56. Svatík – 64. Schwendt, 65. Nieslanik, 90. Samiec
ŽK: 63. Šteffl, 90. Beseda – 22. Samiec, 51. Klec, 51. Nieslanik
Rozhodčí: Slabý – Polák, Pochylý
Diváci: 60
FC Vysočina: Vízek – Vašíček, Křišťál, Beseda, Řezáč – Smejkal, Šteffl (86. Urbánek) - Šefčík (75. Karmazín), Šumský, Čáp (63. Zhou) - Turyna (46. Svatík). Náhradníci: Pavlík.
Třinec: Kubik – Chloň (39. Potůček), Reintam, Konečný (69. Witoszek), Mravec, J. Cieslar (46. Nieslanik), Klec (87. Ceniga), Schwendt, Samiec, Joukl, Cienciala
 

Komentář

„Do zápasu jsme dobře vstoupili. Po celou první půli jsme byli lepším celkem, drželi jsme balón a šli jsme zaslouženě do vedení, když se po Šefčíkově centru prosadil Turyna. Dokázali jsme si vypracovat i další šance, ale ty jsme bohužel neproměnili. Ve druhé půli se hra i s ohledem na střídání vyrovnali. Po jednom z kontrů jsme však vedení dokázali navýšit, když se po dalším centru Šefčíka trefil Svatík. Zápas jsme měli pod kontrolou, ovšem vše bylo jinak. V 64. minutě jsme po zbytečné ztrátě Řezáče inkasovali branku na 1:2 a za pouhou minutu hosté dokázali vyrovnat. Po tomto šoku jsme vypadli z tempa a přestali jsme být nebezpeční. Náš zmar dokonala 90. minuta, kdy byl Třinec důraznější při standardní situaci a strhl výhru na svoji stranu,“ řekl po utkání zklamaný trenér Michal Kadlec, jenž měl po utkání ke svým svěřencům důrazný pohovor.

 
Zápasy
10.kolo | Třinec - FC Vysočina | 1:2
24.kolo | FC Vysočina - Třinec | 2:1
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu