21.10.2018, Miroslav Fuks

Tlustý: Nebyla to pumelenice, ale do branky zapadla

Tlustý: Nebyla to pumelenice, ale do branky zapadlaDvatřicetiletý stoper Petr Tlustý, nejdéle sloužící hráč jihlavského kádru, už po 12. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY dorovnal své sezónní gólové maximum v dresu FC Vysočina. Dvě ligové branky zaznamenal v ročnících 07/08, 10/11, 13/14, 17/18 a s jistotou na ně dosáhne i v probíhající sezóně. Navíc jeho zásahy přinášejí nesmírně cenné body! Rozhodl o vítězství nad Táborskem a nyní hlavou trefil velice důležitou výhru ze Žižkova! Jak těžký duel ze své defenzivní pozice a v roli kapitána týmu viděl?

 

Věděli jsme, že to na Žižkově bude hodně náročné. Ostatně, hodně těžký je každý druholigový duel. Dnes jsme se hlavně snažili hrát zezadu na nulu, což se nám nakonec povedlo. Nutno však přiznat, že si domácí šance vypracovat dokázali. Naštěstí nás podržel gólman Patrik Vízek.

Jak se tvůj gól, jenž o výsledku rozhodl, zrodil?
Niky Šumský dobře kopl roh, naběhl jsem si na něj a snažil jsem se hlavně dobře trefit balón. Přestože to hlavou nebyla velká pumelenice, tak si cestu do branky našla a zapadla do sítě.

Jak moc vás na hrotu zlobil mladý útočník Musa?
Vysoký, nepříjemný, umí si podržet balón. Je silný ve hře hlavou. Myslím si, že jsme si ho celkem dokázali pohlídat. Jeho velkou šanci naštěstí vychytal Páťa Vízek.

Měli jste v hlavě, že vás případné vítězství na Žižkově osamostatní v čele tabulky?
Myslím, že toto jsme v myšlenkách úplně neměli. Vážně se snažíme jít zápas od zápasu, vyhrát každý následující duel.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu